Treceți la conținutul principal

stiti ce ma enerveaza la organizatiile secrete?

Nu faptul că toate au acelaşi scop penibil. Hahahahha nici măcar originali nu puteţi să fiţi. Au mai încercat alţii să cucerească lumea ... veniţi şi voi cu ceva nou. Mă irită că deşi sunt super super secretoase eu tot reuşesc să aflu despre ele într-un documentar. Cum naiba să controlaţi voi din umbră lumea dacă nu sunteţi în stare să rămâneţi ascunşi? Nu răspundeţi că oricum era o întrebare retorică.

În al doilea rând ... chestia asta cu întâlnirile nocturne şi tot felul de mambo jambo ce faceţi voi pe acolo ... nu va afectează factorul de fun? Sacrificii umane cu copii şi alte bla bla-uri cred că îşi pun amprenta asupra ta. Ce rost are să conduci lumea dacă tu eşti posomorât şi trist? În toate pozele cu presupuşi membri ... nici unul nu zâmbeşte sau pare că e fericit.

Păi aşa se cucereşte lumea? Uf ... oricum total fail asta cu organizaţii secrete.

Comentarii

Populare în ultima săptămână

Cam așa funcționează social media justice

Dă play video-ului. Uită-te cele 5 minute. Bagă la cap ce vrei să bagi la cap și gândește-te câte revoluții de canapea am avut în ultimul an. Reclama asta era până într-un punct o reproducere fidelă a modului în care funcționează falsa asta agitație pe social media pentru diferite cauze.

Nervi. Cuvinte. Agitație. Totul preț de câteva zile până când vine următoarea criză. Nici n-ai timp să te apuci să schimbi ceva pentru că automat algoritmul îți împinge sub nas următorul lucru pe care să te enervezi fără vreo finalitate. Și tot așa ajungi apoi la sfârșit de an să faci doar un bilanț de like-uri, nu și de lucruri schimbate.

Și atunci de ce tot acest efort?

Mai ales când poți să o arzi pe burghezie și să faci lucrurile să se întâmple în jurul tău, nu pe Internet.

A întors-o la Tineretului - hack în jocul Metrorex 2018

Dacă e un lucru care aproape mi-a făcut capul să explodeze în 2018, atunci cu siguranță e vorba de momentul în care am aflat de hack-ul Unirii-Tineretului pentru atunci când serverele Metrorex dau p-afară. Pentru atunci când tot felul de amatori se opresc pe scara rulantă să facă poze pentru social media la aglomerația deja cotidiană.

Ei bine, atunci când tu strângi like-uri pe Facebook, veteranii fac uz de hack-ul ăsta și îți râd în nas când nici în al 4-lea metrou spre Pipera n-ai fost în stare să urci. Și tot ce trebuia să faci era atât de simplu: să iei metroul o stație invers, spre Tineretului, ca apoi să te urci în metroul spre Pipera de acolo fără îmbulzeală și nervi. Bum!! Mindfuck total.

Hai că vă las câteva clipe să vă reveniți de la aceasta incursiune în afara cubului...

#10yearchallenge, păi nu?

Între pozele astea sunt 10 ani diferență și cel puțin o mână de gel în minus. E posibil să fie și vreo 2-3 kilograme în minus în a doua, dar astea sunt doar speculații.

Uitându-mă la ce au pus ceilalți oameni pe hashtag nu îmi dau seama dacă e de bine sau de rău că diferențele sunt atât de mici. E ca și cum n-am înțeles nimic din ăștia 10 ani.