Starcraft 2 Closed Beta a inceput azi-ieri

Cum o fi domn'e sa astepti 12 ani sa apara un joc? Duke Nukem Forever? Nu!

Suna bine introducerea asta cu 12 ani de asteptare dar sa fiu sincer mai mult de un an si un pic nu cred ca am tanjit dupa noua generatie de Starcraft. Broodwar-ul e in continuare tatic cand vine vorba de strategie real time. Casual RTS gen ca doar nu suntem in Coreea de Sud  unde practic jocul asta e o religie (statistic unul din 10 locuitori are jocul original)

Cat despre beta ... azi m-am uitat pe furis vreo 3-4 ore la streaminguri hd live cu oameni ce il jucau si cred ca mi-am facut o parere chiar daca nu am pus mana fizic pe el. Pare sa fie un pic mai incet decat originalul si cam asta ar fi diferenta cea mai mare. Desigur ca e vorba si de unitati noi si de grafica imbunatatita dar in mare reteta folosita este aceiasi. De ce sa schimbi ceva ce merge?

Din ce am vazut protossii par par sa fie cei mai puternici dar cred ca stilul lor de joc nu s-a schimbat asa de mult cel putin la inceput. Terranii par sa fie nitel mai potenti ca in starcraftul original tot la capitolul entry lvl. Zergii totusi imi par mai slabi. Tot ce am spus acum e relativ la ce am vazut in meciuri.

Totusi nu-mi fac griji de aceast neechilibru pentru ca sunt sigur ca blizzard o sa aiba grija cu sfintenie si de acest aspect.

Daca vreti sa vedeti jocuri de Starcraft 2 Beta puteti sa o faceti la categoria gaming de pe site-ul livestream.com

Comentarii

Postări populare în ultima lună

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

Generator de nume de cocalari!