18-19 in Arad si Piatra Neamt te plimbi cu balonul

Am mai scris acum ceva vreme (link) despre balonul orange cu aer cald ce timp de 5 saptamani va face un fel de tur Romaniei si va stationa in 10 orase. Ei bine in weekend-ul acesta (18-19) daca bucurestenii se pot uita la aparate zburatoare ce doar se prabusesc ... cei din Arad si Piatra Neamt se pot plimba cu balonul cu aer cald.

A treia oprire va avea loc pe 18 si 19 Septembrie, in Arad la Parcul Copiilor, respectiv in Piatra Neamt, in Piata centrala. Baloanele vor stationa tot weekendul si cei care vor sa se urce in baloane, trebuie sa se inscrie la un Orange shop din cele doua orase. 
Cred ca este o experienta ce nu trebuie ratata - daca nu necesita prea multe sacrificii din partea voastra. Zic asta gandindu-ma ca in Romania exista un singur loc in care poti sa zbori cu balonul (aerodromul Clinceni) asa ca sansele sa mai faci asta prea curand sunt desult de firave.

Balonul a trecut deja prin 4 orase de cand a plecat din Bucuresti si bloggerii i-au documentat fiecare miscare: Brasov, Sibiu, Bacau si Alba Iulia.

Acestea fiind zise va las cu 2 poze facute din balon de cei de la Adevarul.



Pentru o experienta full cu balonul check this out:

Fă şi tu fotografii cât mai originale cu balonul Orange, postează-le apoi pe facebook.com/orangeromania şi convinge-ţi prietenii să le voteze. Adună cât mai multe like-uri şi poţi fi unul dintre cei 3 câştigători ai unui zbor liber cu balonul în weekendul 9-10 octombrie în apropiere de Bucureşti. Transportul până la Bucureşti şi înapoi este asigurat de Orange.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!