Tron: Legacy .... in 3d

Joi am fost sa vad noul Tron cu foarte multe asteptari. L-am vazut la IMAX si ma asteptam sa ma dea peste cap. Nu s-a intamplat asta. Pentru un film 3d prea multe scene sunt filmate 2d (daca e sa arunc cu niste cifre aiurea as zice ca undeva la 80% din film e 2d). Nu am vazut filmul original si nici nu am jucat jocul ci doar GL Tron asa ca ma asteptam la cu totul altceva.

Nu stiu ce sa zic. Cred ca asteptarile mele nu erau intemeiate. Vroiam ceva actiune a la schwarzenegger nu a la asimov. Poate asta a fost problema cea mai mare. Oameni care nu au jucat jocurile si nici nu vazusera filmul au fost destul de impresionati de el. Eu personal am fost dezamagit. A fost un fel de joc de actiune ce il joci pe dificultatea super uber easy. Te va face la un momentdat sa zici: Asta e tot ce pot?

Uitati-va la el si apoi poate imi spuneti si mie ce impresie v-a lasat si voua filmul.

Comentarii

  1. Daca te uitai la original inainte sa fi vazut asta, poate altfel il receptai. Poate cu ochi si mai critici. Eu spre exemplu am vazut originalul ca sa ma uit la asta, sa vad cat din splendoarea primului film a disparut. Din featurette-urile si trailer-ele vazute, nu pot decat sa estimez ca vizionarea filmului asta e ca si cand ti-ai instala un joc bun si mult asteptat, dar in care bagi cheat-uri de viata, skill-uri si arme la maxim, dupa care ti se face sila de tine pt ca n-ai avut rabdarea sa progresezi pe propria piele, si-ai trisat. Cam asa prevad ca e si cu filmul: daca mergi sa-l vezi, o sa ti se faca sila de tine.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!