Roblogfest 2011

Aseara am ajuns si eu ca tot bloggerul la rbf sa mai schimb o vorba si sa mai beau o bere cu bloggerii care in ultimul timp sunt cam scumpi la vedere. A iesit bine anul asta - aerisit si nu foarte aglomerat. Mai bine asa. La categoria bloguri populare nu a castigat nimeni care a primit votul meu - sa tineti minte asta la editia viitoare cand o sa va zic ca v-am votat.

Atat de multa lume cunoscuta. Cam 70% din blogrollul meu era acolo (suna bine asta cand citesti din reader) dar si o gramajoara suficient de importanta de bloggeri noi. Formatia care a catantat - Omul Cu Sobolani - pare-mi-se ca a facut nitel misto de bloggeri. Totusi in apararea lor pot spune ca au fost 5 pusti care s-au pogo-uit pe hitul lor de acum 10 ani - Oda in Piata Romana - deci hai sa ii iertam ca au prins bine la cei 5 pustani.


Ah ca tot m-am incalzit cu asta. Ce va mai place baieti sa falsati pe rosu si negru :)

Am inteles ca a iesit cu bataie dupa ce am plecat. Nu am detalii si e la categoria barfa dar oricum este destul de trist ca oamenii nu pot sa o rezolve cu hate post-uri pe blog. Oricum observ ca multi nu au inteles nici acum la la 5-6a editie care e treaba cu rbf - categoria populara este ei bine populara si tot timpul o sa se gaseasca altul cu mai multi cititori. Take-it like a blogger si nu mai tipa hotul hotul ca te faci de ras.

Am aflat pana la urma cine era baiatul care a prezentat premiile - Vlad Craioveanu. Am tot intrebat lume pe langa mine cine era dar nimeni nu stia semn ca bloggerii astia sunt cam salbatici. Nu am ce sa ii reprosez. A fost okiut omul.

Acestea fiind zise (ati observat ca toate paragrafele incep cu a?) astept cu nerabdare ultima editie din 2012 :)

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!