Sucker Punch - Evadare din Realitate

Tocmai ce m-am intors de la IMAX unde am vazut in avanpremiera Sucker Punch - un film ce are un trailer din care nu am inteles nimic. Dragoni, nazisti, roboti, ninjaci, pimps si un azil de nebuni - cum sa nu fie asta o combinatie buna? Well pe de-o parte este - fete sumar imbracate, coloana sonora foarte buna si efecte speciale excelente. Din pacate filmul are si o lipsa acuta de logica si un sac de absurditate.

As zice ca e un film pentru baieti pentru ca are toate cele 3 ingrediente: femei, actiune si efecte speciale. Blonda platinata din rolul principal pentru mine a stricat tot filmul. In comparatie cu celalalte domnisoare prezente in rolurile mai mult sau mai putin secudanre era mult prea banala si ca vorba si ca port sa zic asa.

Va las cu trailerul din care oricum nu o sa intelegeti nimic :)

Comentarii

  1. Am fost si eu. Vizual este destul de bun, insa storyul este destul de slab construit. Ba e ospiciu, ba casa de toleranta si... de ce se chinuiau atat sa ia un cutit ? Sau o bricheta ? Ma rog...

    RăspundețiȘtergere
  2. O epopee vizual/auditiva bazata pe imaginatie ce ar putea fi o banda desenata de succes.
    Fetite cu arme imbracate "periculos" isi pun la cale evadarea dintr-un ospiciu Burlesque unde sunt captive pe nedrept.
    Cum spune si tag-line-ul "Da frau imaginatiei", pot spune ca scenariul e scuzabil.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca era mai light putin pot spune ca era mai bine. Asa pare-mi-se a incercat mai mult decat ii permiteau domnisoarele in chiloti si sabii cat ele.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!