Desperados party

De cand am vazut the giant rave party din matrix (link) m-am gandit cum ar fi sa particip la asa ceva. Nu le am eu cu rave-ul dar o petrecere gigantica in modul ala imi facea cu ochiul. Joi am fost la Desperados Party care pentru mine a adus putin cu petrecerea de care vorbeam. Multa lume, custi cu animatoare si muzica data tare - totul intr-o hala parasita.

Desi am pierdut head start-ul de la 7 jumatate am reusit sa imi fac intrarea pe acordurile celor de la Suie - muzica perfecta pentru o astfel de petrecere wild. Licoarea magica cu tequila a dezinhibat pe ici pe colo domnisoare desi pe mine m-a cam amortit de la o anumita cantitate incolo. Nu credeam ca gustul dulceag merge la o cursa lunga dar m-am inselat si cateva sticle au intrat pe nerasuflate.


Totusi nu am zabovit prea mult la party (doar vreo 3 ore) ca ma simteam putin sufocat de numarul mare de oameni - parca am imbatranit si eu nitel si prefer un haos domesticit. Sufocarea asta cred ca a fost cauzata de amestecul bizar de oameni ce au venit la party.

Per total m-am simtit putin batran si sclerozat - desi tanjeam dupa o astfel de petrecere ... joi mi-am dat seama ca preferam ceva mai linistit (hahahah). V-am zis ca m-am sclerozat.

ce vedeai de la intrare
Radu a pus pe blog cateva poze cu aspectele mai .... incendiare de la petrecere.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!