Piratii din Caraibe - trilogia plus unu

Tocmai ce m-am intors de la avan-avanpremiera Piratilor 4 (versiunea mai scurta de la Piratii Din Caraibe: Pe ape si mai tulburi) si am asa un zambet tamp pe fata. Mi-a placut dar pot sa zic cu mana pe inima ca sunt si fan al piratilor (trilogia si ei asa in general - adica varianta hollywoodiana) asa ca poate sunt mai partinitor decat in cazul altor filme.

L-am vazut la IMAX - 3D desi a treia dimensiune nu era la nivelul la care ma asteptam (credeam ca o sa fie ceva de talia Avatarului) dar totusi e mai bine. La cat de multe scene de actiune au pompat in filmul asta cred ca imi dadeam matele afara daca imi sareau toate cele din ecran in fata.

Asta cred ca a fost principala lui problema (desi eu nu consider asta o problema): foarte multa actiune si prea putine momente de respiro. Am stat pironit pe scaun tot filmul desi ma cam gadila vezica. Imi place genul asta de filme unde actiunea face tot filmul si povestea cade pe locul trei (locul doi fiind rezervat momentelor amuzante).

Ca tot vorbeam de momente amuzante ... am ras bine. Si sala a ras. Depp aratand ca pana la urma el era untul si painea trilogiei (suna dubios nu?) si nu celalalte personaje ce nu mai apar. E de vazut zic eu.

Aargh!
asta asa ca sa intelegi cat de fan al piratilor sunt: poze de la petrecerea piratiilor din 2008

Comentarii

  1. Suna interesant, oricum aveam de cand sa merg sa il vad. Ma bucur ca absenta lui orlando si keira nu influenteaza filmul.

    RăspundețiȘtergere
  2. tare descrierea si e clar ca filmul e un succes.abia astept sa-l vad si eu

    RăspundețiȘtergere
  3. e mult prea tare, ma asteptam sa fie asa oricum:p

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!