Treceți la conținutul principal

It all starts with an Absolut Blank!


Nu am fost niciodata in Academia Romana. Stiam unde e si am trecut de multe ori pe langa dar niciodata nu m-am intrebat cum arata inauntru. Tot timpul am presupus ca e o cladire comunista fara nimic special. Aseara ma urc in taxi si ii zic domnului sa ma duca la Academia Romana.

El: Aaa ... pai inchide la 16 
Eu: Hmm dar e o petrecere in seara asta acolo.
El: Petrecere la Academie? Nu am auzit niciodata sa fie petreceri acolo .. dar va duc.


Si asa am ajuns la petrecerea de lansare Absolut Blank ce chiar avea loc in Academia Romana - o cladire spectaculoasa cu incaperi pur si simplu gigantice. Dar destul despre cladire sa vorbim despre petrecere. Multa hipstareala, vedetisme si oameni ciudati ca mine. Un mix delicios vizual si aici ma refer la unele domnisoare ce iti furau putin privirile. Doar putin. Ca apoi te izbeai urcand de jos in sus de boticul de gasculita.

za highligh of the night ... care din pacate era goala
Cred ca sunt prea rau. Au fost vreo 2-3 care corespundeau descrierii de mai sus. Mini highlight-ul serii a fost o domnisoara ce pe tocuri ajungea pe la 1.90m si estimez ca avea 35-40kg. Probabil fotomodel sau ceva de gen. Un bibelou de fata ... ma uitam la ea ca la un bolnav de osteoporoza de care te feresti sa nu il rupi in doua cu cea mai mica atingere.

Totusi am deviat. Absolut Vodka trebuia sa fie subiectul principal. Mi-a placut petrecerea desi cunosteam foarte putini oameni si nici nu eram pe mood-ul de socializare. Partea proasta a fost ca era al dracu de frig. Nu frig. Al dracu de frig. Lucru rezolvat partial dupa al 4lea cocktail de hmmm ceva colorat cu vodka Absolut. Superb! dar tot clasica surubelnita m-a coafat mai mult. Asa sunt eu mai de la tara.

A se observa ca mi-am permis si eu doua bolduri in text. Si de final ... cum a fost petrecerea? A fost inedita fata de ce am mai participat pana acum. Mi-a placut mult ca au existat 3 zone distincte prin care am fost plimbati pana sa ajungem la marea dezvaluire - o sticla gigantica de Absolut ce urmeaza sa fie decorata de diferiti artisti.

Vodka a fost buna si frigul excesiv a contribuit la consumarea unor cantitati nu tocmai recomandate. Dar in esenta nu asta in seamna o petrecere? Nu raspundeti la intrebare ca sunt ferm convins ca exista niste persoane anti alcool printre cititori (desi nu inteleg de ce *heheh*).

Comentarii

  1. Salutare,
    in urmatoarele cateva zile voi posta lucrarea inceputa la evenimentul ABSOLUT Blank, in stadiul final. Ma gasiti si pe Facebook pentru updates [ http://www.facebook.com/pages/Sssfinxxx-Andrei-Pavel/198461353529152 ] iar daca cineva doreste sa ia legatura cu mine are la dispozitie pagina de contact pe site: www.sssfinxxx.ro

    Ca un mic rezumat, printre activitatile/pasiunile mele se afla urmatoarele: poezie, pictura, desen, gravura, airbrush, fotografie, tatuaje, muzica, film, actorie, interviuri, emisiune de arta, bodypainting, fractali si arta digitala.
    Poeziile sunt si audio, o selectie din cele 4 volume publicate si din ce urmeaza sa apara. Mai jos la "Rafturi" gasiti pictura unde se postez work in progress.

    Toate cele bune!
    Andrei Pavel

    :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări Populare

Și tu câtă fericire ai pierdut când ți-ai mărit numărul de followers de 25 ori pe Instagram?

Cred că toți cei care se vor uita la video-ul ăsta se vor împărți imediat în două categorii. Prima a celor care vor trade rapid concluzia că social media și faima nu aduc fericirea, a doua a celor care vor spune că e de fapt o maturizare oarecum de așteptat la vârsta respectivă. Cred că este evident după titlu în ce categorie fac parte.

Dacă e să mă iau după Internet, fata respectivă este ceva produs al industriei de fabricat vedete din nimic. Tot ce este posibil pentru că până azi n-am auzit de ea și e improbabil să mă apuc acum să îi urmăresc cariera muzicală. Cu toate astea, ideea video-ului de mai sus mi se pare foarte tare și Vanity Fair iar a dovedit că știe extrem de bine cu ce se mănâncă socialul ăsta pe pâine.

Și ca să mă întorc la acest video, spuneți-mi voi că nu este undeva în top 5 cele mai triste pe care le-ați văzut în istoria recentă. Cum într-un an de zile zâmbetul și optimismul sunt înlocuite de stres și singurătate.

Hashtag atât de trist.

Să dăm cu sad reaction și …

eMAG: Formare preț în Black Friday

Dezavantajul de a scrie ultimul despre un eveniment e că tot ce era de spus deja a fost spus. Cam așa m-am trezit eu azi când am vrut să pune blog câteva gânduri despre întâlnirea anuală cu cei de la eMAG. Pe Cetin l-a interesat mai mult situația afilierii, pe Răzvan despre market place, Radu planurile lor de viitor, Marius despre Black Friday, iar Alex a pus pe blog într-un mod exemplar tot ce s-a vorbit joia trecută. Eu ce aș pune pe blog în plus?

M-am gândit să zic vreo două lucruri despre prețuri și reduceri. Fie că e vorba de Black Friday sau cine știe ce promoție din cursul anului, oamenii au în general părerea că prețurile nu sunt la nivelul corect. Sunt prea mari, acum două luni era mai ieftin sau alte probleme de gen.

Problema cred că este mai mult de percepție. Mulți au impresia că atunci când vine BF trebuie ca totul să fie la niște prețuri ridicol de mici. Minim jumătate. Recomandabil la un sfert față de cât e în restul timpului. Ideal ar fi ca magazinul sa se roage de ti…

Burgeri de Centenar la McDonald's

Centenarul ăsta a băgat toate brand-urile în priză și fiecare se gândește ce twist românesc ar putea să ofere și ei la rândul lor. Nu zic că pentru 99% din populație această aniversare nu prea contează pentru că poate mă înșel și n-am chef de scandal în weekend, dar în esență nu e nimic rău în acest efort colectiv de a zice ceva de România.

Asta se întâmplă și cu McDonald's care, ca în fiecare toamnă, pune pe tăvile doritorilor produse în ediții limitate. De data asta e vorba de 3 burgerași de inspirație românească cu ingrediente locale. Burgeri pe care am apucat să îi testez în avanpremieră joia asta. Cei 3 burgeri n-au vreo denumire anume așa că s-ar putea să fie dificil de găsit prin meniu, dar astea sunt ingredientele lor:

Burgerul cu carne de porc conține o chiflă pufoasă presărată cu mălai la care se adaugă un sos de muștar, ceapă prăjită, castraveți murați, praz, un mix de varză albă și sfeclă roșie.Burgerul de pui conține carne de pui de la Transavia într-o crustă cu ierbu…