Lansare UNCHARTED 3: Drake’s Deception

Acum vreo 2 zile am fost la lansarea Uncharted 3 pentru PlayStation 3 asa ca o sa imi dau putin cu parerea despre jocuri console si viata in general acum. Dupa cum se vede in pagina dedicata eu sunt un jucator exclusiv pe PC (link cu ce ma joc) si mai ales de strategii si shootere. Asa ca pentru mine genul adventure si o consola sunt cam ca nuca in perete.

Totusi m-am uitat la oameni jucand si parea sa fie fun. Oricum de ras s-a ras foarte mult atat de cei care se jucau cat si de cei cei care priveau. Ce m-a surprins placut a fost ca mai toti cunoscutii cu PS3 laudau seria. De fapt nu laudau ci o ridicau in slavi ceea ce nu poate sa fie o coincidenta. Eu voi alege sa merg pe mana lor si sa ii dau verdictul de must play daca esti fan al genului.


Evenimentul a avut loc in noua locatie Club B52 ce acum se gaseste chiar in gradina Fabricii pe Strada 11 iunie nr 50. Locul e dragut desi mi se pare mult mai mic ca cel de dinainte. Par 2 cluburi total diferite dar in acelasi timp nu am fost niciodata la un eveniment in vechiul B52. Oricum e bine ca mai am inca un club aproape. Sa fie acolo la nevoie :)

Sa ma intorc la joc. Mi s-a parut ca seamana cu Prince of Persia ca stil si cu Indiana Jones ca actiune. Grafica nu rupe ca la shootere in general dar nici nu conteaza. Il joci pentru poveste. Si ca tot am ajuns la poveste Bobby zicea ca 2-ul l-a terminat de 4 ori. Moment in care mi-am dat seama ca pot sa numar pe primele doua degete de la mana jocurile pe care le-am terminat macar odata. V-am zis. I'm a multyiplayer type of guy.

Si asa pentru final ... trailerul jocului. Enjoy si sa-mi spuneti cum e jocul :)

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!