Marti cand tot online-ul isi punea hainele de sarbatoare si se ducea la Internetics eu eram la deschiderea noului restaurant
Wu Xing din Pipera sa imi arat talentele culinare alaturi de maestrul Tushin. Am ajuns exemplar la ora comunicata pe email si cum am intrat am fost intampinat cu un sortulet - maestrul ne astepta in bucatarie. Cum am mai zis si la aniversarea celor 12 ani de Wu Xing (
link) sunt un fan declarat al lui Tushin si m-am bucurat ca am apucat sa schimbam 2-3 vorbe si chiar sa gatim.
Dar nu doar am vorbit .... ci am si furat vreo 2-3 secrete despre circuitul uleiului incins/rece in bucataria chinezeasca. Am gatit pui Gong Bao si de la inceput va pot spune ca eu nu sunt mare fan pui. Vita ftw. A iesit bun. Nu m-a lasat sa il fac cat de picant imi doream pentru ca citez "stricat echilibrul". Nu eram in masura sa comentez asa ca l-am ascultat ca un invatacel.
|
ma mir ca nu eram cu gura cascata :) |
Ce mai! Toti ne uitam fascinati la el. Saracul a trecut pe slow motion sa intelegem cum se prepara reteta pentru ca reteta in viteza standard dureaza maxim 2 minute. In modul de viteza maestru cred ca o termina in sub un minut.
Cum a fost ce am gatit? Excelent. Cea mai buna dintre toate. Toti ne-am descurcat cu succes. Nici nu ai cum sa gresesti ceva cand Tushin e langa tine sa te corecteze si sa iti explice la fiecare pas ce ai de facut si de ce faci asta.
|
cocentrat pe cata pasta picanta sa pun ... am pus prea putin :) |
La final ce trebuie sa retineti? Ca in weekend cred ca o sa gatesc ceva chinezesc .... mi-a facut pofta de perioada cand gateam regulat.
Si mai arunc 2 poze la final de pe
cyberculture.ro :)
|
pusesem prea mult castravete si nici macar nu imi place castravetele |
|
cum va ziceam de ingrediente |
Comentarii
Trimiteți un comentariu