Underworld - Lumea de dincolo


Aseara a fost avanpremiara Underworld 4 la  Samsung IMAX, la Cinema City Cotroceni ... si asta e review-ul scris de un prieten ce a fost in locul meu.

Filmul cu numarul 4 din seria Underworld continua povestea primelor 2 filme din serie, spre deosebide de Underworld Rise of the Lycans din 2009 in care se spune povestea inceputului celor 2 rase dar si inceputul povestii lui Selene (Kate Beckinsale). Dar spre deosebire de Underworld Evolution unde actiunea continua de unde s-a terminat primul film, actiunea din Underworld Awakening se petrece la 12 ani distanta unde Selene se trezeste intr-un laborator in o capsula criogenica.

Mai tarziu aflam ca oamenii au aflat despre cele 2 rase de non-oameni si au inceput razboiul impotriva acestora. Selene si hibridul Michael Corvin (Scott Speedman) au fost capturati si tinuti “la rece” timp de 12 ani inainte ca vampirita noastra sa fie eliberata de catre Subiectul 2.

Aceasta evadeaza din acel laborator dupa o serie de lupte parca mai violente decat in celelalte filme din serie si fara mila fata de oponentii ei. Astfel porneste la razboi impotriva oamenilor dar si a varcolacilor impreuna cu un vampir David (Theo James) dar si de o fetita (India Eisley) despre care mai tarziu aflam ca este primul hybrid nascut, fica Selenei si a lui Michael. Aceasta este cheia varcolacilor in a gasi un leac impotriva alergiei la argint dar si in a crea o rasa mai puternica si mai mare de varcolaci. Se pare ca AND-ul ei are rol de steroizi pentru ca o data injectati cu serul rezultat din ADN-ul ei, Lycanii cresc de 2 ori mai mari cand se transforma si au abilitatea de a se vindeca aproape instantaneu.

Fetita este capturata iar Selene ajutata de un agent FBI (Michael Ealy) afla ca aceasta este tinuta in acelasi laborator din care au evadat si porneste singura razboiul inpotriva varcolacilor. Tot in acelasi laborator il gaseste si pe Michel inghetat, trage un glont in geamul camerei criogenice pentru a il elibera si pleaca mai departe sa isi salveze fica.

La sfarsiul filmului directorii lasa mult loc pentru o continuare cand Selene impreuna cu fiica ei pleaca s ail gaseasca pe tatal celei din urma care, surpriza, nu mai este in acea camera criogenica.

Plusuri :

  • Kate complet goala la inceputul filmului
  • Foarte bine randati varcolacii, se cunoaste foarte putin ca sunt CG. 
  • Scenele de actiune foarte bine regizate
Minusuri

  • Prea intunecat filmul (asta a fost marea problema cu toate filmele din serie) 
  • Lipsa lui Bill Nighy

Comentarii

  1. Filmul a fost super si desigur ca au mai lasat loc de unul.Deabia astept sa il vad si pe urmatorul .

    RăspundețiȘtergere
  2. LA MULTI ANI NIHASA!
    Mai aveam 20 de minute si pierdeam primul comment de ziua ta pe blogul tau de blogger!
    Sa traiesti, sa-ti iei cat mai multe houmpeigiuri!

    Much love, PR wise!

    Balana

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai vrut tu neaparat sa fii speciala :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!