Treceți la conținutul principal

Mirinda cu mere rosii

Aseara am fost in atelierul de productie sa degust Mirinda cu Mere Rosii - aparuta recenta pe piata. Stiu. Ce expertiza am eu despre bauturi carbo gazoase? In esenta nici una. Beau atat de rar incat mai de graba as vorbi despre simboluri antice japoneze pentur ca de bine de rau cu alea m-am lovit mai des in viata. Totusi cunosc foarte bine combinatiile de cocktail-uri cu sucuri carbo gazoase si din acest motiv o sa imi permit sa zic cate ceva despre noua Mirinda.

Este usor intepatoare si cu gust de mere. Sunt ferm convins ca merge excelent cu vodka sau ca shot de stins tequila. Nu as combina-o cu wiskey pentru ca mi se pare ca nu e acolo. M-am gandit si la rom dar nu as putea sa bag mana in foc ca se potriveste cu el. Poate doar cu cel alb. Vom testa.


Legat de eveniment pot spune ca a fost primul la care am fost unde nu s-a servit nicio picatura de alcool. Scuzabil pentru ca mai tarziu am tras cu arcurile si poate nu iesea bine. Ah da trasul cu arcul. Mi-a placut. Si cred ca o sa fie o chestie pe care vreau sa o mai bifez vara asta daca imi permite vederea (in caz ca nu stiati eu nu prea vad bine la departare) pentru ca tintele la care am tras de la 6-7 m erau de fapt pentru 50 de m.

Baiatul (imi cer scuze dar nu i-am retinut numele) de la ArcheryShop a vorbit cu atat de multa pasiune incat pe mine unul m-a convins sa ma mai intorc la tras cu arcul. Oricum ideea asta era fixata de mai mult timp in capul meu dar acum am scuza necesara sa fac naiba chestia asta ce era atat de mult timp pe to do list.
Cam asa am tras dupa competitia bloggerilor ... fml :))

Comentarii

  1. 2% continut de fruct. Puterea chimiei BIO!

    RăspundețiȘtergere
  2. tzaaaai, buna mirinda asta cu suc de mere rosii!! place place!

    RăspundețiȘtergere
  3. mi sa facut pofta de o votka cu prieteni :D !

    RăspundețiȘtergere
  4. in principiu cocktailurile clasice se fac cu sucuri naturale; de unde un dubiu si mai mare asupra expertizei tale

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar eu nu vorbeam de cocktailuri clasice cum la fel nu vorbeam de cocktailuri cu sucuri naturale. Reciteste fraza si o sa intelegi.

    btw ... si mai mare? Adica era oricum mare de la inceput? As vrea sa detaliezi asta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări Populare

Al Doilea Război Mondial și al său vlog săptămânal

Indy Neidell acum 4 ani a venit cu o idee genială pentru bărbați care au citit Sven Hassel în copilărie pasionații de istorie: un documentar cronologic pe YouTube pornit la comemorarea începutului Primului Război Mondial care săptămânal prezenta ce se întâmpla acum 100 de ani pe front. Practic e ca și cum ai urmări un mini jurnal de știri din timpul războiului.

4 ani mai târziu canalul are mai bine de 600 de video-uri care împreună au acumulat undeva pe la 145 de milioane de vizualizări, urmând ca acum în noiembrie să pregătească ultimul video odată cu terminarea războiului.  Primul video al proiectului a început puternic cu vreo 2.4 milioane de entuziaști, dar pe parcurs audiența s-a stabilizat pe la 140 000 de spectatori per episod.

Era de așteptat. Între cele două războaie, primul nu cred că este preferatul multora și scriind asta îmi dau seama cât de ușor poate să fie scos din context. Cu toate astea, cred că eram mai mulți care abia așteptam seria cu al Doilea Război Mondial să …

.calif se lansează la punct fix

Cele mai bune idei sunt în general extrem de simple și premizele de la care pleacă sunt pe înțelesul tuturor. Cam așa stă treaba și când vrei să faci o campanie mișto. Te gândești la niște insight-uri simple și încerci să construiești ceva mișto pe prima idee care îți trece prin cap. Idee care de mai multe ori decât e statistic acceptabil e și cea mai bună. Greul începe abia când vrei să convingi clientul de justețea cauzei tale.

Trecând peste produsele pe care le savurez ocazional cu plăcere, lucru care îmi place cel mai mult la Calif e că sunt fani ai ideilor astea simple. Îmi imaginez că discuția despre activarea de la Biz Seaside Camp a mers cam așa.
- Trebuie să facem ceva la camp că între timp ne-am rebranduit în .calif
- Punct. Punct și de la capăt. Punct fix. Hmmm.
- Ce mai e la punct fix? Săritura cu parașuta.
- Gata! Asta e.
- Luăm niște parașutiști să sară la punct fix.
.calif gen
- Haaahhahah. Haide să facem asta.  Și au făcut-o ieri.

Anul trecut livrau dill-uri și kebun…

Noroc cu datingul online pentru că altfel vedeam cupluri doar la zoo

Știu că nu s-a uitat nimeni aseară la #GospodarFărăPereche, dar aveți noroc cu mine că pot să vă fac un rezumat la ce se mai întâmplă în afara bulei. Ieri a fost prima emisiune unde gospodarii noștri single au dat pentru a nu știu câta oară cu realitatea crudă din zona de dating la țără. 

Oamenii noștri înainte de toate par să fie destul de muncitori. Unii cu mai mult noroc decât alții, dar în esență fiecare avea o curte îngrijită și o burtică de bere. Deci cumva înstăriți pentru că n-ai cum să fii sărac mort și să ai burtă de bere. Să faci burtă de bere este o investiție destul de mare de timp și bani.

Unii erau cu studii superioare, alții aveau ceva înclinații artistice, cert e că toți se curățau destul de bine într-un costum mai de Doamne-ajută sau măcar un trening din ăla mai bun. Personalități variate la fel de mult ca simțul umorului și al ridicolului pe care te aștepți să îl aibă o persoană care participă la o astfel de emisiune. Pe scurt, nici chiar Brad Pitts, dar nici Harve…