Treceți la conținutul principal

Mirinda cu mere rosii

Aseara am fost in atelierul de productie sa degust Mirinda cu Mere Rosii - aparuta recenta pe piata. Stiu. Ce expertiza am eu despre bauturi carbo gazoase? In esenta nici una. Beau atat de rar incat mai de graba as vorbi despre simboluri antice japoneze pentur ca de bine de rau cu alea m-am lovit mai des in viata. Totusi cunosc foarte bine combinatiile de cocktail-uri cu sucuri carbo gazoase si din acest motiv o sa imi permit sa zic cate ceva despre noua Mirinda.

Este usor intepatoare si cu gust de mere. Sunt ferm convins ca merge excelent cu vodka sau ca shot de stins tequila. Nu as combina-o cu wiskey pentru ca mi se pare ca nu e acolo. M-am gandit si la rom dar nu as putea sa bag mana in foc ca se potriveste cu el. Poate doar cu cel alb. Vom testa.


Legat de eveniment pot spune ca a fost primul la care am fost unde nu s-a servit nicio picatura de alcool. Scuzabil pentru ca mai tarziu am tras cu arcurile si poate nu iesea bine. Ah da trasul cu arcul. Mi-a placut. Si cred ca o sa fie o chestie pe care vreau sa o mai bifez vara asta daca imi permite vederea (in caz ca nu stiati eu nu prea vad bine la departare) pentru ca tintele la care am tras de la 6-7 m erau de fapt pentru 50 de m.

Baiatul (imi cer scuze dar nu i-am retinut numele) de la ArcheryShop a vorbit cu atat de multa pasiune incat pe mine unul m-a convins sa ma mai intorc la tras cu arcul. Oricum ideea asta era fixata de mai mult timp in capul meu dar acum am scuza necesara sa fac naiba chestia asta ce era atat de mult timp pe to do list.
Cam asa am tras dupa competitia bloggerilor ... fml :))

Comentarii

  1. 2% continut de fruct. Puterea chimiei BIO!

    RăspundețiȘtergere
  2. tzaaaai, buna mirinda asta cu suc de mere rosii!! place place!

    RăspundețiȘtergere
  3. mi sa facut pofta de o votka cu prieteni :D !

    RăspundețiȘtergere
  4. in principiu cocktailurile clasice se fac cu sucuri naturale; de unde un dubiu si mai mare asupra expertizei tale

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar eu nu vorbeam de cocktailuri clasice cum la fel nu vorbeam de cocktailuri cu sucuri naturale. Reciteste fraza si o sa intelegi.

    btw ... si mai mare? Adica era oricum mare de la inceput? As vrea sa detaliezi asta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări Populare

Și tu câtă fericire ai pierdut când ți-ai mărit numărul de followers de 25 ori pe Instagram?

Cred că toți cei care se vor uita la video-ul ăsta se vor împărți imediat în două categorii. Prima a celor care vor trade rapid concluzia că social media și faima nu aduc fericirea, a doua a celor care vor spune că e de fapt o maturizare oarecum de așteptat la vârsta respectivă. Cred că este evident după titlu în ce categorie fac parte.

Dacă e să mă iau după Internet, fata respectivă este ceva produs al industriei de fabricat vedete din nimic. Tot ce este posibil pentru că până azi n-am auzit de ea și e improbabil să mă apuc acum să îi urmăresc cariera muzicală. Cu toate astea, ideea video-ului de mai sus mi se pare foarte tare și Vanity Fair iar a dovedit că știe extrem de bine cu ce se mănâncă socialul ăsta pe pâine.

Și ca să mă întorc la acest video, spuneți-mi voi că nu este undeva în top 5 cele mai triste pe care le-ați văzut în istoria recentă. Cum într-un an de zile zâmbetul și optimismul sunt înlocuite de stres și singurătate.

Hashtag atât de trist.

Să dăm cu sad reaction și …

eMAG: Formare preț în Black Friday

Dezavantajul de a scrie ultimul despre un eveniment e că tot ce era de spus deja a fost spus. Cam așa m-am trezit eu azi când am vrut să pune blog câteva gânduri despre întâlnirea anuală cu cei de la eMAG. Pe Cetin l-a interesat mai mult situația afilierii, pe Răzvan despre market place, Radu planurile lor de viitor, Marius despre Black Friday, iar Alex a pus pe blog într-un mod exemplar tot ce s-a vorbit joia trecută. Eu ce aș pune pe blog în plus?

M-am gândit să zic vreo două lucruri despre prețuri și reduceri. Fie că e vorba de Black Friday sau cine știe ce promoție din cursul anului, oamenii au în general părerea că prețurile nu sunt la nivelul corect. Sunt prea mari, acum două luni era mai ieftin sau alte probleme de gen.

Problema cred că este mai mult de percepție. Mulți au impresia că atunci când vine BF trebuie ca totul să fie la niște prețuri ridicol de mici. Minim jumătate. Recomandabil la un sfert față de cât e în restul timpului. Ideal ar fi ca magazinul sa se roage de ti…

Burgeri de Centenar la McDonald's

Centenarul ăsta a băgat toate brand-urile în priză și fiecare se gândește ce twist românesc ar putea să ofere și ei la rândul lor. Nu zic că pentru 99% din populație această aniversare nu prea contează pentru că poate mă înșel și n-am chef de scandal în weekend, dar în esență nu e nimic rău în acest efort colectiv de a zice ceva de România.

Asta se întâmplă și cu McDonald's care, ca în fiecare toamnă, pune pe tăvile doritorilor produse în ediții limitate. De data asta e vorba de 3 burgerași de inspirație românească cu ingrediente locale. Burgeri pe care am apucat să îi testez în avanpremieră joia asta. Cei 3 burgeri n-au vreo denumire anume așa că s-ar putea să fie dificil de găsit prin meniu, dar astea sunt ingredientele lor:

Burgerul cu carne de porc conține o chiflă pufoasă presărată cu mălai la care se adaugă un sos de muștar, ceapă prăjită, castraveți murați, praz, un mix de varză albă și sfeclă roșie.Burgerul de pui conține carne de pui de la Transavia într-o crustă cu ierbu…