experienta unui photoshoot

Ai zice ca nu e mare scofala un photoshoot. Doar esti chipes. Ajungi acolo, tragi doua trei cadre si asta a fost. Ei bine te-ai insela, cum m-am inselat si eu. Saptamana trecuta am fost la un photoshoot cu Marcel Cristocea la invitatia celor de la Pepsi. Probabil ca s-au gandit ca nu mi-ar strica niste poze facute in studiou. E drept ca si eu m-am gandit la fel. Mi-am zis ca o sa fie pac pac hai la revedere.

Nici macar. Gatul in fata! Barbia mai jos. Ba mai sus. Perfect. Umarul stang lasa-l in jos. Cel drept mai sus. Asa! Uita-te la mine. Zambeste! Mai mult. Deschide ochii, ca sunt prea mici. Asa ii am eu! Ridica spranceana! Nu pot ... e involuntar. Stai asa si exprima ceva pe fata ai de robot.


Omule, cum vrei nene sa zambesc in pozitia cocostarc ranit? Mi-am zis eu in gand. E greu. Nu sunt cele mai comode pozitii, dar ies bine in poza. Astea iti mai taie gusa si iti contureaza frumos maxilarul.   Te face sa pari mai serios. Cata seriozitate sa ai in pantaloni trei sferturi? O sa vedeti in poze.

Nu a fost atat de traumatizant precum las sa se inteleaga. Imi place mie sa ma lamentez. E drept ca 90 de minute de fotografii incep sa te invete cum sa stai. Te misti mai repede dupa. Stai cum trebuie de bunavoie. Ai fost dresat :) Ai devenit bucata de plastilina pe care fotograful si-o dorea.

Norocul meu a fost ca Marcel e carismatic si glumet asa ca mine. Ne-am inteles bine. Mai puteam sa stam alte 90 de minute si nu ne-am fi plictisit unul de altul. A fost chimie si acum astept nerabdator rezultatul. Pe joi - vineri parca.

Comentarii

  1. In loc sa iesi si tu cu o fata, sa invete una alta si iar tu pe ea, nu neaparat perversa ideea...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca tot vorbim de fotografie si arta fotografica, am vazut pe internet ca un fotograf cere minim 100 de lei pe ora, asa de bine castiga un fotograf sau sunt exagerari?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!