Arthur`s Guinness Day - back in black

Ultima saptamana din septembrie a fost una atat de agitata, incat pe la sfarsit am ajuns sa mi se ia amprentele. Prima mea experienta de gen. Este destul de ciudat sa  te uiti prima oara la ceva ce ai de cand te-ai nascut. Pur si simplu chestia aia careia nu ii acori niciodata atentie.

Am mai avut eu o tentativa de ghicit in palma candva intrecut, dar toata ideea ca "ce e in mana nu-i minciuna" l-a lasat cam rece pe scepticul din minte. Urma sa am 3 copii si sa traiesc pana pe la vreo 60 de ani. Si cum internetul nu uita nicidoata, presupun ca peste cativa ani o sa rada cineva de ce scriu acum.


Amprentarea s-a realizat la petrecerea Arthur Guinness Day, si a fost o experienta noua pentru multi dintre cei prezenti. Mai rar ai ocazia sa vorbesti despre maini. Desi este cel mai important dispozitiv care face trecerea lichidului dintr-un pahar de bere in stomac. Cel mai important dar nu singurul. Acum daca il intrebi pe Mosu (inside joke - intrebati-ma cand ma vedeti) o sa va zica ca alti factori sunt determinanti in acest procedeu de secare a paharelor.

Guinness Dar a fost prilejul cu care am baut mai mult Guinness decat bausem anul asta. Nu stiu de ce eram noi doi certati, dar cred ca neregulile dintre noi sunt nefondate. Primul sarut de impacare a fost unul dulce ca apoi sa continuam ostilitatile mai toata seara.

M-am simtit ca la oSaint Patrick's Day buna. Din aia in care oamenii stau cu un pint in picioare si vorbesc vrute si nevrute. Discutia fiind intrerupta de sunetul nachos-urilor si a mainii ridicate pentru inca o bere.

Asta e noua expresie a fetei la care lucrez ... o sa o numesc "Ducktape Rape"
Intre noi fie vorba .. mana neagra iti aduce berea :) Asta a iesit putin rasist, dar intelegeti jocul prost de cuvinte pe care l-am incercat. Restul pozelor sunt in albumul de pe Facebook.

PS - Observati ce mana finuta am, nu?

Comentarii

  1. Nu am crezut nici o data in faze de genul, ghicit in palma.
    Ma intreb insa daca i s-a spus vro data unuia ca va trai maxim 5-10 ani sau mai putin atunci cand i s-a citit in palma...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!