Luna asta sigur avem o aliniere ceva de planete

Altfel e prea prea cu toate coincidentele ce mi se intampla zilele astea. Ieri am fost la un curs foto organizat de cei de la F64 despre camerele foto mirrorless, iar azi ma uitam insistent dupa un Sony NEX 5N. Mai mai ca ma gandeam sa fac pasul, dar nu mai aveau super kit-ul pe stock (nex 5, 18-55 si 50/1.8). M-am uitat si la 5R, dar nu venea cu obiectivele pe care mi le doresc (30/2.8 sau 50/1.8). Mi-am zis sa mai astept putin. Nu e graba.

Apoi primesc un email - Sony lanseaza competitia „Invinge un Pro cu Sony NEX” adresata tuturor pasionatilor de fotografie (link). Bai cum s-au potrivit. Si au ca premiu si un NEX 5R. N-ar strica pentru fotograful amator din mine.

On a side note - mi-am dat seama ca Sony s-a cam strecurat in viata mea si a ajuns incet incet un love brand. Intai cu televizorul. Recent cu telefonul. Iar dupa cum s-au desfasurat ultimele 24 de ore  ... si cu o camera foto. Parsive brandurile astea. Nici nu iti dai seama cand ajungi sa le placi. De te-ar scoate la un film si un mec inainte sa abuzeze asa de tine :)))

Cred ca acum pot sa zic ca sunt fan Sony ....

Comentarii

Postări populare în ultima lună

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

Generator de nume de cocalari!