De ce mancarea de la fast food nu arata ca in reclame?

Din filmuletul de mai jos, eu inteleg ca oamenilor nu le pasa. Felia asta de informatie mi-a ramas in cap dupa ce m-am uitat la el azi. O mica paranteza! Imi cer scuze daca il stiai, dar eu abia azi m-am intors dintr-o vacanta bine meritata *inside joke.


Ce este cu adevarat socant nu este ca reusesc sa ii faca mancarea de fast food sa arate ca in reclame, ci ca este primul care a cerut asta. Uita-te la tipul de culoare de la McDonalds care incepe sa rada, apoi zice ca e prima oara cand aude asta. Omul e grizonat, probabil ca are cativa ani in spatele tejghelei - ani in care nimeni nu a simtit nevoia sa ceara un burger care sa arate ca in reclama.

Tipa de la Wendy's pucteaza foarte bine ceea ce incepuse si mie sa imi treaca prin cap: cand iti este foame, nu mai conteaza ca nu arata ca in reclama. Si aici ne intoarcem la concluzia "pripita" din primul paragraf - pe oameni nu-i intereseaza in mod direct sa arate ca in reclame.

Sunt sigur ca daca faci 1000 de studii si ii intrebi care e dorinta cea mai cea, majoritatea iti va spune ca aspectul este acel lucru care ce ii va determina sa cumpere de la tine. Totusi, in realitate lucrurile stau diferit. Brand-urile (probabil) stiu asta, pentru ca altfel ar impune standarde mai ridicate la cum arata produsul destinat consumatorilor. Sau cel putin s-ar mai domoli cu food porn-ul afisat prin reclame. (si pentru ca tot a venit vorba de reclame - un video mai vechi despre cum se filmeaza reclamele cu mancare)

Dar sa luam si partea *lupului*. Ore intregi de sedinte foto nu pot sa fie compresate intr-un minut. In plus, unele poze de la fast food nu arata natural in ochii oricarei persoane care a gatit ceva mai mult la viata ei.

Vrei macare rapida? ieftina? Si care sa arate bine? Alege doua dintre ele. Eu recunosc, as alege si ocazional (cam odata la 3-4 luni) aleg primele doua. Aspectul nu mi se pare important la o mancare pe care o devorz pe fuga (like in fast food).

La final inchei cu o dorinta - mi-ar placea sa vad un video asemanator facut la noi. Sunt ferm convins ca unii manageri de restaurante fast food isi voi reinoi cv-ul - cei care nu prea s-au indeletnicit cu rasfoitul manualul venit de la global.

Comentarii

  1. Eu unul am observat altceva... celor din spatele tejghelei le pasa de ceea ce le ceri. Poate ca protocolul ii forteaza sa reactioneze asa, dar cu exceptia tipului din penultimul fast-food nu pare ca vreunul dintre ei sa injure in gand faptul ca cineva vrea un hamburger ca in poza. Au bunavointa de a incerca macar sa satisfaca cererea clientului. Cat despre video-ul facut la noi ... why don't you give it a try ?! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt in America - tara in care clientul are aproape intotdeauna dreptate. Nici nu ma asteptam sa reactioneze altfel cei din spatele tejghelei :)

    RăspundețiȘtergere
  3. programe pentru descarcat aplicatii?
    ar fii magazin play si mobogenie market

    RăspundețiȘtergere
  4. de clean master si battery doctor ce ziceti?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!