Cat de bine dormi in noaptea de dinainte de plecare?

Nu stiu altii cum sunt, dar eu niciodata nu ma odihnesc in noaptea de dinainte. Adorm greu si nu inteleg de ce. Stiinta dicteaza ca e vorba de nelinistea si emotia unei noi aventuri ce urmeaza sa se intample, dar logica iti spune ca un somn bun te aduce mult mai repede in fata faptului implinit: inceputul mini vacantei.

Cu aceasta dilema ma voi culca in seara asta sau cel putin voi incerca. Oricum nu mai conteaza, maine ma asteapta Ardealul! Landul fain-osagului, bucatelor si a bauturilor care iti inteapa putin limba, a supranaturalului si a salbaticiei neatinse de maini molcome.

Maine vom schimba putin insiruirea. Salbaticia va ramane neatinsa, dar o sa fie privita. Nu va scapa de ochii nostri curiosi. Oriunde s-ar ascunde, noi suntem pregatiti si echipati pentru orice provocare. O vom gasi si ii vom fura cateva imagini si povestiri pe care le vom pune la mare pret sub hashtagul  #goodyear4x4 

4×4 Goodyear Experience powered by Tiriac Auto.
Dar deja incep sa dau prea mult din casa...

Inchei totusi cu o insiruire a noastra, a echipei care va "speria" Ardealul: Doru, MirceaRazvan, Ivo, Dragos, Adrian si Carmen. Pana cand ne vom mai auzi pe blog (5-6 zile), ne vom mai auzi pe retelele sociale (al mele sunt jos de tot in dreapta).

Fainu' sa fie cu voi!

[Later Edit]

Exista si un concurs in urma caruia iti poti asigura un loc in viitoarea experienta 4x4 Goodyear - cea de saptamana viitoare. Tot ce trebuie sa faci e sa pui o poza pe demna de tag-ul #goodyear4x4 pe Facebook-ul tau (ps sa fie publica). In plus, premiul mic saptamanal consta intr-o reducere la achizitioanrea de pneuri de iarna (ca tot se stie ca iarna nu-i ca vara). Mai multe detalii gasesti pe pagina promotiei 4×4 Goodyear Winter Experience.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!