Urban Free Solo | Buildering - un hobby cu care nu te prinde pensia

Daca o arzi pe /r/adrenaline/, n-ai cum sa nu dai zilnic peste un filmulet cu urban free solo. In general sunt temerari pubertini rusi care escaladeaza nu stiu ce pod, varf de zgarie nor sau alta instalatie industriala. Sunt eforturi impresionante pentru selfie-ul ala care va impresiona fetele.

Daca le urmaresti "cariera", vei vedea ca dupa 1-2 ani multi dispar din peisaj: se cumintesc, renunta sau mor. E cam ca la free solo-ul clasic - cei mai faimosi cataratori n-au murit in pat. Cu toate acestea, rezultatul muncii lor e spectaculos.



Chit ca dupa 2 ore vei uita cu desavarsire cum il chema pe indraznet, in alea 3-4-5 minute cand te uiti la film esti tot incordat. Incep sa iti transpire putin palmele. Incepi sa te gandesti daca tu ai face asta fara asigurare, sau pur si simplu astepti cu inima cat un purice cucerirea celui mai inalt punct.

Flaviu Cernescu este cel din imaginile de mai sus. Gustul pentru adrenalina deja il avea, acum au venit si afisarile. Practic acum isi incepe cariera pe care sper ca si-o va incheia cand va alege el sa o faca. Pana atunci, merita sa ii dati un subscribe :)

[] Vad ca a scris despre si pitesteanu de serviciu. Si chiar a fost mai rapid ca mine.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!