Pentru weekend: muzica si chef

Incepem cu muzica.

Mai sunt 10-11 zile in care DJ-ii wanna be ai tarii pot sa trimita mix-urile pentru Burn Residency. Un concurs destinat amatorilor care te poate scoate din monotonie cu un cec de 100 000 de euro si digeiala toata vara la Ibiza.

Pare fantezist, dar castigatorul de anul trecut a fost un roman. BOG pe numele lui de scena, m-a impresionat cand l-am cunoscut acum vreo 2 zile. Rar iti e sa vezi pe cineva atat de dezinvolt la doar 24 de ani. Si sa stiti ca aspectul asta este aproape la fel de important precum calitatea mixurilor trimise pentru jurizare + votul popular. E de incercat daca ti se pare ca ai talent in directia asta muzicala.

Si in plus poti sa mixezi la Cafe Mambo - lucru care ar trebui sa insemna ceva pentru pasionatii de muzica electronica

Colegul Ivo de multe ori de camera, dar in general de pahar, isi deschide un mic barulet-club pe la Budapesta (putin mai incolo de Colectiv) pe Strada Tabacarilor, nr. 7 (link). Putem sa ii uram succes de pe 7 martie incolo. Eu am fost intr-un mic preview pe la el si s-a lasat cu mica mahmureala. Ce sa zic... patesti.

Locul se numeste Eleven Social Club si nu e ca in Centrul Vechi. Stati linistiti si nu panicati. Saormeria Dristor e la fel de aproape. Eu zic ca e de vizitat. In special sambata asta cand puteti sa vedeti mai toata blogosfera clatinandu-se la shot-uri de palinca si jager. Orientativ ca muzica - eu am ascultat o chestie din asta hipstareasca electroncia, dar cred ca or sa se duca mai mult in segmentul dansant rock usor din asta comercial. O bere la 0.5 a fost 8 lei, deci preturile sunt ok.

Acestea fiind zise, eu ma retrag la snowboarding cateva zile.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!