burn BLOCK PARTY

Relatia mea cu Burn este o inclestare disperata de a incerca sa raman sa fiu hip si cool, relatia lor cu mine probabil se bazeaza pe faptul ca ei au senzatia ca eu chiar sunt stropit cu fain. Cat timp echilibrul exista, ce rost are sa schimbam ecuatia.

Si dupa acest disclamer, sa zic putin de un email primit de la ei acum vreo 2-3 zile. Se pare ca Burn vrea sa schimbe ceva in directia de comunicare, vor sa fie mai pe lifestyle si counter culture. Cum vor face shift-ul asta, se va vedea asta in 2016 sau sambata asta intr-un mic preview de party cu hipstareala, urbaneala si coolereanu la Universitate@statui.

Timp de 11 ore, intre 12-23:00, se pune de un block party cu dj-iala, skaterasi, gafferi, bmx-eri, b-boys si alte nebunii din astea apreciate doar de cineva cu skate shoes in picioare.


Detalii si alte informatii de gen sunt pe pagina evenimentului. Eu din pacate sunt la o petrecere de burlaci despre care n-as putea sa zic in acest moment cand incepe si unde are loc. In functie de asta, s-ar putea sa ma vedeti p-acolo.

Dar nu vreau sa inchei pe tonul asta. Vreau sa exemplific relatia despre care vorbeam mai sus printr-un quote din emailul primit:
Block party-urile, dupa cum bine stii, sunt niste show-uri care se intampla random, out of nowhere, se aduna oameni care incep sa puna muzica, apoi se alatura si altii care danseaza si tot asa, good vibes si good quality fun.
Dupa cum bine stii... Da. Desigur. Cri cri cri!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!