E vremea aia din an în care scoatem spiritul Crăciunului de la naftalină


Ce poate să fie mai frumos decât să furi puțin startul sărbătorilor de iarnă pe la început de noiembrie? De vreo 16 ani încoace cam asta face URBB cu al lor Tuborg Christmas Brew - o bere pe care o apreciez și despre care îmi dau seama că nu prea am zis mare lucru pe blog. E momentul să schimb asta.

Aventura mea cu Tuborg Christmas Brew cred a început acum vreo 12 ani când nu găseai o bere specială prin mini market-uri. Sau poate găseai, dar nu la bugetul meu studențesc de atunci, așa că pentru mine acela a fost primul contact cu ce poate să însemne o bere specială.

Mulți ani de atunci ea a fost benchmark-ul de top al berilor băute atât de mine cât și de prieteni. Și între noi fie vorba și un prilej extra de apreciere a lunii decembrie. Acum e amuzant acest lucru dată fiind varietate de beri de import disponibile și chiar zona locală de craft beer proaspăt dezvoltată, dar atunci lucrurile erau mai simple. Cel puțin pentru mine.

Pe vremea aia eu o țin minte că fiind o bere roșcată, deși anul ăsta se prezintă ca brun-roșcată. Poate îmi joacă mie amintirile feste, dar nelămurirea asta am avut-o și cu un cunoscător la petrecerea de lansare de acum două săptămâni. Probabil că ne-am ramolit noi între timp. Nu cred că au schimbat rețeta de 35 de ani.

Dar ce au făcut bine între timp e că au băgat-o și la sticlă de 750 ml. Este cantitatea perfectă pentru a bea o bere acasă. Fix cât trebuie pentru a vedea un film sau o repriză de fotbal. Volumul perfect pentru tot bulionul de care ai nevoie timp de o lună și exemplele pot continua.

Lansată este de vreo două săptămâni cu un remix care nu prea e pe gustul meu al clasicului cântecel obsedant...
E albastră bine așa cum iți convine
Dacă bei din ea n-o mai poți lasă
E un pic mai tare, e ispititoare,
Dacă bei un strop din ea o vei ține tot așa
Hai o lună împreună să ne bucurăm
De sărbători hai și tu, bea Tuborg Christmas Brew
Un, Doi, Trei poți să bei, mai avem destul,
Și la anul vom avea Tuborg Christmas Brew.
Nu știu cine a scris jingle-ul, dar a făcut o treabă excelentă. De fiecare dată când îl aud încep să îl fredonez și să dau din cap. E drept că l-am și ascultat pe heavy repeat acum vreo 2 ani la o petrecere de lansare. Ce nebunie a fost atunci. 🎅

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!