The Grand Tour e cam meh

 The Grand Tour e cam meh

Aseară, în compania unor beri, am văzut primul episod din noul show făcut de cei idioți adorabili de la Top Gear. A început bine de tot, dar pe la jumătate s-a cam fâsâit nițel. Par mai bătrâni, glumele mai forțate și parcă ceva nu mai e ca înainte.

Nu plâng vechiul format, dar primul episod nu mi se pare că și-a găsit echilibrul între entertainment și informativ. Puțin cam prea americanizat. Puțin prea tras de păr chiar și pentru Top Gear.

Nu zic că nu o să mă mai uit la el, mai ales acum când Amazon Prime video (probabil) se lansează în decembrie în vreo 200 de țări, dar cu siguranță nu o să mai aștept cu sufletul la gură fiecare episod cum făceam înainte. It's not me, it's them.

În altă ordine de idei, aș putea spune că sunt mai bucuros de lansarea Prime-ului și la noi în țară. Sunt câteva seriale pe care le oferă de care sunt încântat. Sper doar să fie disponibile și să nu facă ceva a la Netflix, dar asta voi vedea în decembrie.

Până atunci, fiecare vineri sau sâmbătă dimineață poate sta sub semnul GT-ului dacă ar fi mai puțin jurnaliști auto ridicați la rang de vedete internaționale și mai mult prieteni ce se prostesc în spatele unui volan.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!