O promisiune e promisiune


Acum mai bine de un an m─â pl├óngeam c─â nu avem ╚Öi noi o blogosfer─â de iarn─â - cum am numit-o eu atunci. M─â lamentam c─â la noi sporturile de iarn─â nu sunt reprezentante prin blogosfer─â ╚Öi tot atunci mi-am luat angajamentul c─â voi sus╚Ťine orice competi╚Ťie de gen prin ╚Ťara noastr─â.

Azi e momentul s─â m─â ╚Ťin de promisiunea de atunci ╚Öi s─â v─â zic de prima competi╚Ťie interna╚Ťional─â de patinaj artistic organizat─â de un club privat: EDU Sport Trophy. Are loc ├«n prima s─âpt─âm├ón─â complet─â din 2017 undeva prin Otopeni (vis a vis de aeroport, strada Drumul G─ârii Od─âi). ╚śi zic├ónd asta sper c─â mi-am asigurat cu succes un target numeros de doamne 50+ amatoare de patinaj artistic.

Dar realitatea e mai crunt─â de at├ót. Pe c├ót de popular era la televizor patinajul artistic acum c├ó╚Ťiva ani, pe at├ót de neb─âgat ├«n seam─â este la nivel local. Pagina de Facebook a competi╚Ťiei are doar 130 de oameni care i-au dat like, e drept c─â se pricep ╚Öi ei la social media cum m─â pricep eu la f─âcut triplu Lutz.

Dac─â e s─â ne concentr─âm pe partea bun─â a lucrurilor, e bine c─â se organizeaz─â aceast─â competi╚Ťie. E bine c─â ├«n Otopeni avem singurul patinoar olimpic din zon─â - care ast─âzi se deschide oficial. E bine c─â se fac lucruri pentru juniori. ╚śi e bine c─â m─âcar un blogger a scris despre asta.

[Mai multe informa╚Ťii despre eveniment ╚Öi formularele de participare pe site-ul International Skating Union]

Later Edit: Mircea a fost la deschiderea patinoarului ╚Öi a pus poze pe Facebook.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza