Treceți la conținutul principal

Pe mine m-a motivat ordonanța asta


Pentru prima oară în viață simt că lucrurile sunt clare.

Nu e vorba de noi vs ei, e vorba doar de mine vs toată lumea. Azi am înțeles că lucrurile nu or să fie mai bine dacă nu le fac eu să fie mai bine pentru mine. Nu o să vină nicio entitate să își zică Mă, da' ce putem noi să facem să îi fie mai bine bloggerului nihasa? Nu se dorește schimbarea pe care eu simt că aș merita-o. S-ar părea ca e bine așa cum e.

De azi îmi văd liniștit de treabă pentru că doar așa pot să fac să îmi fie bine mine. Dacă metoda asta a struțului cu capul în nisip merge pentru alții, cu siguranță merge și pentru mine. E copilăros să zici piua, eu mă duc acasă acum că am teme de făcut, dar ce rost are să te enervezi pentru alții? Să se enerveze singuri dacă nu le convine ceva că sunt mari și vaccinați . Dar nu s-au enervat, așa că totul e cu siguranță superb.

Îmi accept critica care va veni peste câțiva ani de la viitoarele generații. Că am fost slab și n-am făcut nimic pentru ei. Asta e. Voi erați preocupați să faceți live-uri, să dați note și provocări... iar eu eram ocupat să îmi văd de parcela mea. Nu e rău nici așa. Socializarea ține și de foame și de sete.

E relaxant și deja soarele a răsărit în spatele meu. N-are cum să fie rău. Lângă geam am vreo câțiva porumbei care cântă ceva odă a unei Românii mărețe. E ca în basme. Ziua în care totul s-a schimbat în mai bine. Pentru mine.

Comentarii

Postări Populare

Și tu câtă fericire ai pierdut când ți-ai mărit numărul de followers de 25 ori pe Instagram?

Cred că toți cei care se vor uita la video-ul ăsta se vor împărți imediat în două categorii. Prima a celor care vor trade rapid concluzia că social media și faima nu aduc fericirea, a doua a celor care vor spune că e de fapt o maturizare oarecum de așteptat la vârsta respectivă. Cred că este evident după titlu în ce categorie fac parte.

Dacă e să mă iau după Internet, fata respectivă este ceva produs al industriei de fabricat vedete din nimic. Tot ce este posibil pentru că până azi n-am auzit de ea și e improbabil să mă apuc acum să îi urmăresc cariera muzicală. Cu toate astea, ideea video-ului de mai sus mi se pare foarte tare și Vanity Fair iar a dovedit că știe extrem de bine cu ce se mănâncă socialul ăsta pe pâine.

Și ca să mă întorc la acest video, spuneți-mi voi că nu este undeva în top 5 cele mai triste pe care le-ați văzut în istoria recentă. Cum într-un an de zile zâmbetul și optimismul sunt înlocuite de stres și singurătate.

Hashtag atât de trist.

Să dăm cu sad reaction și …

eMAG: Formare preț în Black Friday

Dezavantajul de a scrie ultimul despre un eveniment e că tot ce era de spus deja a fost spus. Cam așa m-am trezit eu azi când am vrut să pune blog câteva gânduri despre întâlnirea anuală cu cei de la eMAG. Pe Cetin l-a interesat mai mult situația afilierii, pe Răzvan despre market place, Radu planurile lor de viitor, Marius despre Black Friday, iar Alex a pus pe blog într-un mod exemplar tot ce s-a vorbit joia trecută. Eu ce aș pune pe blog în plus?

M-am gândit să zic vreo două lucruri despre prețuri și reduceri. Fie că e vorba de Black Friday sau cine știe ce promoție din cursul anului, oamenii au în general părerea că prețurile nu sunt la nivelul corect. Sunt prea mari, acum două luni era mai ieftin sau alte probleme de gen.

Problema cred că este mai mult de percepție. Mulți au impresia că atunci când vine BF trebuie ca totul să fie la niște prețuri ridicol de mici. Minim jumătate. Recomandabil la un sfert față de cât e în restul timpului. Ideal ar fi ca magazinul sa se roage de ti…

Burgeri de Centenar la McDonald's

Centenarul ăsta a băgat toate brand-urile în priză și fiecare se gândește ce twist românesc ar putea să ofere și ei la rândul lor. Nu zic că pentru 99% din populație această aniversare nu prea contează pentru că poate mă înșel și n-am chef de scandal în weekend, dar în esență nu e nimic rău în acest efort colectiv de a zice ceva de România.

Asta se întâmplă și cu McDonald's care, ca în fiecare toamnă, pune pe tăvile doritorilor produse în ediții limitate. De data asta e vorba de 3 burgerași de inspirație românească cu ingrediente locale. Burgeri pe care am apucat să îi testez în avanpremieră joia asta. Cei 3 burgeri n-au vreo denumire anume așa că s-ar putea să fie dificil de găsit prin meniu, dar astea sunt ingredientele lor:

Burgerul cu carne de porc conține o chiflă pufoasă presărată cu mălai la care se adaugă un sos de muștar, ceapă prăjită, castraveți murați, praz, un mix de varză albă și sfeclă roșie.Burgerul de pui conține carne de pui de la Transavia într-o crustă cu ierbu…