Bartender România - Gala!

Bartender Romania - Gala!

Despre Bartender România am povestit puțin într-un articol mai vechi și voi rezuma cumva ce am scris că unii oameni sunt leneși: este un reality show cu experți în mixologie pentru că nu pot să le spun barmani. În primul rând pentru că sunt mai bine îmbrăcați și au un talent vast superior de a amesteca băuturi în licori delicioase, fața de un barman obișnuit.

Eh. Aseară a fost finala proiectului ce a durat aproape un an și am fost și eu prezent acolo. Chiar dacă primele poze lasă impresia că am spionat din exterior, m-au primit așa average cum eram îmbrăcat.

Bartender Romania - Gala!

Odată intrat, m-am simțit ca la o veritabilă petrecere demnă de orice spion britanic cu prefix scurt din 3 cifre. Domnișoare îmbrăcate în rochii de seară ce te scanau rapid și decideau imediat dacă te vor băga sau nu în seamă, domni la patru ace ce erau preocupați de a vorbi business în cuvinte codate și experți în mixologie care abia așteptau să le ceri ceva care să îi pună în încurcătură - măcar așa de ochii lumii.

N-am fost eu ăla care să îi pună în dificultate, sunt un băiat simplu care apreciază ginul tonic reinterpretat cu mango. Cu toate astea, am zăbovit preț de câteva ore printre acest high class bucureștean de party-uri selecte.

Bartender Romania - Gala!

Atmosfera a fost destul de statică. Grupulețele cu greu s-au intersectat unul cu altul, iar de dans pe acordurile muzicale nici n-a fost vorba, deși trebuie să recunosc că după vreo două gin-uri m-aș fi făcut puțin de râs cu mișcarile mele Expirat 2005.

Toată acțiunea s-a întâmplat pe scenă unde cei 5 barmarni din imaginea de mai sus s-au întrecut în a crea ceva inedit și special pentru cei 3 jurați internaționali. Jurați de care eu personal n-am auzit, dar care au făcut sala să șușotească în momentul anunțării lor.

Până la urmă Claudiu Mnerau i-a impresionat și a fost desemnat câștigătorul Bartender România.

Bartender Romania - Gala!

Ce voiam să zic este că poate să fie interesant să mai iei din când o doză de high class că să știi ce se întâmplă pe acolo. Ca să fiu sincer, nu este genul meu de distracție. Puțin cam prea static și prea mult pe bisericuțe.

Eu sunt mai de la țară puțin și toată atmosfera asta festivă cu oameni parcă desprinși de pe coperțile glamourului nu mi se potrivește - și asta poate să confirme orice mă cunoaște și vede că mă îmbrac ca skater boy bătrân în mizerie.

Bartender Romania - Gala!

Cu toate astea, zona asta de mixologie este una care vorbește pe limba mea. Și îmi vorbește din ce în ce mai suav cu cât experimentez mai mult. Nu știu dacă am făcut pe careva curios, dar zic să experimentați pe viu ceea ce zic la Flair Angel sau digital pe contul Bartender România de vimeo unde sunt puse video-urile din reality show.

Bartender Romania - Gala!

Dar tot mai bine e să experimentezi pe viu. O dată, de două ori, de mai multe ori.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!