Treceți la conținutul principal

Condimental de Calif vis a vis de Camera de Comerț

Condimental de Calif vis a vis de Camera de Comerț
Condimental de Calif: Bulevardul Mărăsești nr 100

Când sfânta treime a rotisorului din Centrul Vechi s-a destrămat, atunci când Calif și Divan și-au luat tălpășița că erau în clădiri cu risc seismic, am trăit o adevărată dramă. Unde îmi voi rezolva eu poftele nocturne? Mai ales că și Dristorul de la Budapesta a făcut ceva pași spre Tineretului.

Cumva parcă toți s-au vorbit și m-au părăsit. Am mai încercat eu din când în când să îi mai vizitez pe la Iancului, Romană și Tineretului, dar de multe ori era peste mână. Trebuia să mă duc special pentru ei în zona aia, lucru care cam știrbea din pofta ad hoc a kebabului.

 Soarele a venit și pe strada mea. Acum vreo săptămână am văzut un Condimental de Calif la 2-3 minute de mine și n-am știut de unde să îl apuc că era închis și nu părea să fie operațional încă. Norocul mi-a surâs ca aseară să îl găsesc deschis și i-am trecut pragul cu emoția unul prichindel în prima zi de școală.

Condimental de Calif vis a vis de Camera de Comerț

Am luat un Dill Kebab de vită, un Kebun și o limonadă. Un ce? Un Kebun - chestia din poza de mai sus: pui, humus, tahina și tabbouleh. Kebun care a fost excelent și ușor pentru genul ăsta de locuri. Mai că aproape am regretat că nu mi-am luat eu asta, dar nici cu clasicul dill kebab de vită nu mi-a fost rușine. Îmi cam era dor de el.  În total 34 de lei dacă nu mă înșeală memoria. Fix același preț ca și la celelalte Calif-uri.

Condimental de Calif vis a vis de Camera de Comerț

Totul sună prea bine ca să fie adevărat: Calif la 2-3 minute de Piața Unirii, fără cozi și cu servire rapidă, cu aceleași prețuri. Eh. Nu e chiar așa. O să vă zic o chestie care o să vă dea cu virgulă.

Programul de funcționare, cel puțin în acest moment, este de luni până vineri între orele 11:30-20:00.

Bum!

S-a dus kebabul luat la trei dimineața după ce pleci din club.

Condimental de Calif vis a vis de Camera de Comerț

Din cum e gândit meniul și ce program are, locul pare să fie mai mult gândit pentru corporatiști decât pentru bețivani: Kebunul este cu succes o masă de prânz ușoară care nu îți dă roșeață în obraji când îți scapă o râgâitură discretă în timpul ședinței.

Eu o să îl iubesc chiar și așa cu defectul ăsta al lui de a închide la ora 20, dar doar odată pe săptămână #maxim!

Comentarii

  1. Mancat aseara, facut rau dimineata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mănâncă și tu mai puțin :)

      Dar serios acum vorbind, mați am mâncat și eu și prietena mea (în jur de 7pm) și totul a fost ok. Poate ai o slăbiciune la un ingredient.

      Ștergere
  2. Si eu si sotia, amandoi ne-am resimtit. Am luat Dil de pui (normal, nu maxi)
    Nu m-au intrebat dulce-picant, ceapa, nimic. Le-au scos de sub tejghea si mi le-au dat.
    Dezamagitor

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-a fost rau doar ca am gustat din preparat. Mancare sanatoasa cu carne,cartofi si maioneza,indiferent cum ar fi gatite ?Retete ale nutritionistilor ,care sunt acestia ? Totul lasa de dorit : preparate,personal.atitudine,curatenie,groaznic !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Înseamnă că eu am standarde mai scăzute :) Nu știu prin ce alte șaormerii mergi de sunt la ani lumină de ce se întâmplă la Calif, dar aș vrea să știu și eu. Cât despre rău doar că ai gustat - eu zic să te adresezi protecției consumatorului că e o problemă serioasă. Dacă sunt vinovați să plătească pentru asta.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări Populare

Și tu câtă fericire ai pierdut când ți-ai mărit numărul de followers de 25 ori pe Instagram?

Cred că toți cei care se vor uita la video-ul ăsta se vor împărți imediat în două categorii. Prima a celor care vor trade rapid concluzia că social media și faima nu aduc fericirea, a doua a celor care vor spune că e de fapt o maturizare oarecum de așteptat la vârsta respectivă. Cred că este evident după titlu în ce categorie fac parte.

Dacă e să mă iau după Internet, fata respectivă este ceva produs al industriei de fabricat vedete din nimic. Tot ce este posibil pentru că până azi n-am auzit de ea și e improbabil să mă apuc acum să îi urmăresc cariera muzicală. Cu toate astea, ideea video-ului de mai sus mi se pare foarte tare și Vanity Fair iar a dovedit că știe extrem de bine cu ce se mănâncă socialul ăsta pe pâine.

Și ca să mă întorc la acest video, spuneți-mi voi că nu este undeva în top 5 cele mai triste pe care le-ați văzut în istoria recentă. Cum într-un an de zile zâmbetul și optimismul sunt înlocuite de stres și singurătate.

Hashtag atât de trist.

Să dăm cu sad reaction și …

eMAG: Formare preț în Black Friday

Dezavantajul de a scrie ultimul despre un eveniment e că tot ce era de spus deja a fost spus. Cam așa m-am trezit eu azi când am vrut să pune blog câteva gânduri despre întâlnirea anuală cu cei de la eMAG. Pe Cetin l-a interesat mai mult situația afilierii, pe Răzvan despre market place, Radu planurile lor de viitor, Marius despre Black Friday, iar Alex a pus pe blog într-un mod exemplar tot ce s-a vorbit joia trecută. Eu ce aș pune pe blog în plus?

M-am gândit să zic vreo două lucruri despre prețuri și reduceri. Fie că e vorba de Black Friday sau cine știe ce promoție din cursul anului, oamenii au în general părerea că prețurile nu sunt la nivelul corect. Sunt prea mari, acum două luni era mai ieftin sau alte probleme de gen.

Problema cred că este mai mult de percepție. Mulți au impresia că atunci când vine BF trebuie ca totul să fie la niște prețuri ridicol de mici. Minim jumătate. Recomandabil la un sfert față de cât e în restul timpului. Ideal ar fi ca magazinul sa se roage de ti…

Burgeri de Centenar la McDonald's

Centenarul ăsta a băgat toate brand-urile în priză și fiecare se gândește ce twist românesc ar putea să ofere și ei la rândul lor. Nu zic că pentru 99% din populație această aniversare nu prea contează pentru că poate mă înșel și n-am chef de scandal în weekend, dar în esență nu e nimic rău în acest efort colectiv de a zice ceva de România.

Asta se întâmplă și cu McDonald's care, ca în fiecare toamnă, pune pe tăvile doritorilor produse în ediții limitate. De data asta e vorba de 3 burgerași de inspirație românească cu ingrediente locale. Burgeri pe care am apucat să îi testez în avanpremieră joia asta. Cei 3 burgeri n-au vreo denumire anume așa că s-ar putea să fie dificil de găsit prin meniu, dar astea sunt ingredientele lor:

Burgerul cu carne de porc conține o chiflă pufoasă presărată cu mălai la care se adaugă un sos de muștar, ceapă prăjită, castraveți murați, praz, un mix de varză albă și sfeclă roșie.Burgerul de pui conține carne de pui de la Transavia într-o crustă cu ierbu…