Guilty Pleasure: Guild Wars 2 Path of Fire


Singurul lucru de care m-am ╚Ťinut mai mult dec├ót de blog a fost de jocul ─âsta. Cred c─â acum ├«n iarn─â se fac 13 ani de c├ónd am intrat ├«n contact cu el ╚Öi de atunci am v─ârsat c├óteva mii de ore omor├ónd al╚Ťi juc─âtori ├«ntr-o varia╚Ťiune sau alta de mod de joc player vs player.

├Äntre timp jocul de baz─â a trecut de la cumperi jocul ╚Öi te joci c├ónd ╚Öi c├ót vrei f─âr─â extra cost la jocul de baz─â e gratuit cu c├óteva limit─âri mai mult dec├ót de bun sim╚Ť, iar vineri s-a lansat a doua expansiune care are content o gr─âmad─â ╚Öi un pre╚Ť rezonabil (30 euro).

Nu sunt multe companii de jocuri pe care le urm─âresc ├«ndeaproape ╚Öi care ├«mi plac f─âr─â s─â am ceva ce s─â le repro╚Öez, dar Arena Net e una dintre ele. Asta pentru c─â tot timpul au fost corec╚Ťi cu juc─âtorii ╚Öi toate lucrurile extra pe care po╚Ťi s─â cheltuie╚Öti bani ├«n plus sunt doar cosmetice ╚Öi nu fac o diferen╚Ť─â ├«ntre cei care n-au investit mai nimic ├«n joc ╚Öi cei care au v─ârsat sute sau poate chiar mii de euro. Cei din urm─â av├ónd doar birz-briz-uri mai colorate ╚Öi care arat─â mai bine.

Dar unde doream de fapt s─â ajung acu aceast─â ├«nsemnare? ├Än sf├ór╚Öit dup─â zeci de ani cred c─â avem un nou rege al mmorpg-urilor din punct de vedere al num─ârului de juc─âtori . B─âtr├ónul World of Warcraft trebuie s─â zic─â bogdaproste c─â n-a r─âmas singurul mamut ├«n zona asta ╚Öi are o concuren╚Ť─â serioas─â care ├«l va face s─â evolueze spre binele juc─âtorilor.

11 milioane de conturi e o cifr─â frumoas─â care pe alocuri este irelevant─â. C├ó╚Ťi juc─âtori ai activi e ceea ce poate era mai interesant s─â arate, dar ╚Öi a╚Öa e un num─âr frumos. Mai relevant mi se par cele aproape un milion de guilde create sau cele 430 de milioane de renown hearts (un fel de questuri cooperative pe care le g─âse╚Öti pe hart─â) completate.

Alte cifre relevante se g─âsesc ├«n infograficul de aici. Eu doar am vrut s─â ├«i fac pu╚Ťin─â cinste ╚Öi s─â zic ceva de noua expansiune a jocului pe care l-am jucat cel mai mult p├ón─â acum. Cu toate asta nu recomand s─â v─â arunca╚Ťi la a achizi╚Ťiona expansiunea p├ón─â nu juca╚Ťi versiunea gratuit─â pentru a vedea dac─â e ceea ce trebuie. C─â mie mi se poate p─ârea mmorpg-ul perfect, iar altuia poate s─â i se par─â o plictiseal─â extrem─â.

#at├ót https://www.guildwars2.com/en/

Comentarii

  1. 11 milioane de conturi au fost create pana acum, in toti anii astia. La WoW s-a trecut de 100 milioane de conturi create acum cativa ani. E putin probabil ca mai mult de 10% din acele conturi create de-a lungul anilor sunt active.

    R─âspunde╚Ťi╚śtergere
    R─âspunsuri
    1. ╚śtiu, nu mi-am bazat afirma╚Ťia de noul rege al mmorpg-urilor doar pe asta ci ╚Öi pe ce am mai v─âzut pe reddit ├«n materie de popularitate. E o estimare ochiometric─â.

      ╚śtergere

Trimite╚Ťi un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport