COD WW2 - aproape că le-a ieșit reîntoarcerea la clasici


[Guest post făcut cu ajutorul unei chei de review primită de la Activision]

Desi de ceva vreme m-am lenevit si prefer sa pun un film/serial cand ajung seara de la birou, au ramas inca doua FPS-uri pe care le joc anual cand apar: Battlefield si Call of Duty. Nu prea apuc sa intru in multiplayer, doar joc campaniile fiindca ma relaxeaza sa urmaresc firul unei povesti si sa ciurui niste inamici mai ceva ca Dom' Semaca.

O mana generoasa mi-a inmanat ultimul joc din seria CoD, World War 2, si mi-a cerut la schimb o parere.

Cand am vazut ca seria revine asupra WWII (CoD 1,2 si 3 au fost tot pe acelasi subiect), mi-am dat seama ca finalul povestii nu ma va surprinde. E ca-n Biblie, stii de la-nceput cine invie. In concluzie, mi-am zis, povestea ar trebui sa puna accent pe relatiile dintre eroul principal si cateva personaje cheie, de care sa te atasezi si cu care in vreo 30-40 de ani vei incinge o tabla la Clubul Veteranilor. Si cam asa a fost. Doar ca nu m-am atasat de nimeni, iar treaba cu tablele ramane in aer deocamdata.

Pe langa povestea la care se mai putea lucra putin, trebuie sa mentionez cu regret ca gameplay-ul nu aduce nimic nou. Dar nimic. Poate chiar un regres, la condusul vehiculelor. Isi mai aminteste cineva Battlefied Vietnam? Aparut acum 13 ani? Just saying.

Campania am terminat-o intr-o zi, pe hard. Apoi am bagat si nitel multiplayer. Ce tin sa zic e ca pe vremea mea jucam Quake 2 si eram destul de bun. Pe The Edge eram tatal lor. Acum in schimb... e jale. Se pare ca ani buni de jucat cu mouse-ul Excel si Autocad mi-au afectat serios indemanarea. Pur si simplu au sters cu mine pe jos, cred ca niste copii de generala sau ceva de genul. Momentan am target personal: sa termin primul meu meci cu scor pozitiv. Vorba aceea: "Oh, how the mighty have fallen."

Anyway, pot sa zic ca am avut parte de entertainment si cu noul CoD, dar ar fi frumos sa mai aduca producatorii si ceva inovativ data viitoare. Poate cateva elemente RPG, ceva puzzle-uri in-game, orice numai sa fie ceva care sa ma faca sa regret ca s-a terminat campania.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!