Toate glumele alea despre millennials sunt adevărate


Din când în când mai apare câte un articol care ne pune în cârcă tot ce nu merge bine în lumea asta. Ba e vina noastră că nu vrem să cumpărăm case și preferăm să stăm în chirie. Ba că nu putem să ne convingem părinții să nu mai voteze ce votează pentru că nu avem respectul lor. Ba că nu avem acest respect că suntem generația care pleacă cel mai târziu d'acasă. Ba că nu avem șapcă și tot felul de bazaconii de gen.

Până aseară îmi spuneam bătrânii ăștia au luat-o razna și trebuie neapărat să găsească un țap ispășitor pentru consecvența cu care tot fac alegeri neinspirate, dar aseară mi-am dat seama că tot ce se spune e adevărat. Suntem o generație slabă.

Mă uitam aseară un reality show destul de tristuț față de ce oferă ProTv-ul în general, Ferma Vedetelor pe numele lui, unde două bucăți de millennials și-au luat bătaie de la doi aproape-pensionari rablagiți în două probe de îndemânare.

Două tipe în putere n-au fost în stare să bată o Rona Hartner operată la menisc în urmă cu două săptămâni și un Daniel Iordachioaie julit de o oaie cu mai puțin de 24 de ore în urmă.

Sigur am pus eu botul la un scenariu bine gândit de cineva, dar țandăra mi-a sărit abia când le-am văzut interviul post competiție: smiorcăieli că ele au fost fair play și n-au ales probe fizice pentru a îi pune în dificultate pe rablagiții de mai sus. #somillennial

Asta e problema de care toată lumea face mișto. Smiorcăielile de gen nu se zic. Îți asumi alegerile proaste pe care le faci în viață. Greu cu asumatul ăsta printre millennials.

Comentarii

  1. well... https://haivas.ro/plac-milenials/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vreau să dezamăgesc, dar ăla nu mai era millennial. Prea tânăr pentru așa ceva.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!