Toți suntem nițel irlandezi pentru un weekend

Toți suntem nițel irlandezi pentru un weekend

Probabil că nu mai e niciun secret pentru oricine, dar în weekend-ul ăsta iar scoatem straiele verzi din dulap și ciocnim paharele cu un zgomotos Sláinte! O plăcere ce deja aș putea spune că este o tradiție în blogosferă.

Mă uitam pe pozele de la petrecerea Guinness de acum 6 ani de Saint Patrick's Day Arthur's Day și parcă nimic nu s-a schimbat. Parcă vreo 2 3 4 s-au căsătorit, parcă vreo doi urmează să facă asta anul ăsta, dar în rest văd că ne-am păstrat aceleași joie de vivre dacă mi se permite.

Sâmbătă de la ora 20:00 iar urmează să vina Sfântu' Patrick și să ne șoptească câteva cuvinte la ureche pe acorduri irlandeze prin pub-urile de profil din centru: The Harp Irish Pub, Kilkenny Irish Pub, St. Patrick Irish Pub, Primus Pub și Terminus. Astea sunt cu siguranță doar o mână din localurile ce vor sărbători venirea primăverii cu ceva verde și alcool ca la irlandezi acasă, dar în unul din astea mi-ar plăcea să ne strângem ca acum 6 ani. Dar suficient cu melancolia.

Whiskey triplu distilat Jameson în  ediție limitată

Mâine începe nebunia. Sau chiar din seara asta dacă ai vreo două beri în frigider sau o sticlă din noul Jameson triplu distilat - care vreau să menționez că are una dintre cele mai reușite etichete de whiskey pe care le-am văzut în ultima perioadă. Hai. Suficient. Să înceapă weekend-ul exceselor moderate.

Sláinte!

Comentarii

  1. Haha ce bine s-a potrivit. Am primit si eu cadou un Jameson triplu distilat de la amicul meu Irlandez(culmea), dar nu stiam ca abia s-a lansat. Acum parca ma voi bucura si mai mult de el. Super bun la gust.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!