Răzbunătorii: Războiul Infinitului - Titanicul generației cu Snapchatul în buzunar

Răzbunătorii: Războiul Infinitului - Titanicul generației cu Snapchatul în buzunar
Nu știu dacă Facebook-ul vostru a luat-o razna cum a luat-o al meu, de a împărțit în multiple tabere tocilarii pe care îi am în listă, dar în weekend-ul trecut jumătate dintre update-uri erau despre Avengers: Infinity War. Mânat de toate aceste reacții am purces ieri pe la ora 1 la Glendale Studio să văd filmul alături de o mână de oameni.

Pe hârtie lucrurile erau perfecte. Meltenii și-au făcut punte și s-au cărat din Capitală, iar Glendale e atât de mic încât mai de grabă îmi făceam griji că nu o să atingem numărul minim de spectatori (4) pentru a porni filmul. Cu toate astea am fost vreo 12 oameni cât de cât variați: 3 puștoaice în spatele meu, 2 asiatici în față, un cuplu cam de vârsta mea două rânduri mai în față și o gașcă de 4 tipi din categoria dc vs marvel.

Filmul este bunicel spre bun, dar sub Thor Ragnarok care a fost sub Guardians of The Galaxy vol.1 peste care practic nu mai este niciun film cu super eroi pe stilul fun / desen animat. Povestea cam scârțâie nițel, dar amestecul de super eroi cu de toate compensează excelent. Efectele speciale sunt fix cât trebuie, 3D-ul mai mult sau mai puțin inutil, muzica insesizabilă, iar referințele din 18 filme curg gârlă.

Pentru cei care știu cât de cât benzile desenate, ce se întâmpla în film nu este o mare surpriză. Pentru ceilalți, fără prea multe spoilere, să zicem că poate moare cineva. S-ar putea. E posibil. Nu se știe exact. Nu intru în prea multe detalii.

Cert e că mai bine de trei sferturi din film o puștoaică din spate mi-a bocit încontinuu. Cu suspine. Cu mini sughițuri, cu oftat, cu tot tacâmul. Nu se putea opri din plâns și încerca să îl înăbușe, dar se mai întâmpla ceva pe ecran și iar începea. Iar la final a fost dezastru. A fost atât de rău că nici măcar n-am mai așteptat cele 12 minute pentru cadrul de final.

Așa că vin cu o recomandare. Fugiți din sală dacă vedeți puștoaice de generală/liceu. Mergeți la film mai târziu. Evitați cinematografele de pe lângă licee. Stați departe de primele spectacole sau zilele alea cu reduceri pentru elevi. Se plânge masiv. Mă rog, cred că doar dacă ești minoră. Pe mine nu m-a emoționat filmul în niciun fel chit că de 10 ani trăiesc cu personajele astea.

Notă finală 8.5/10 (m-aș uita iar la el pe Netflix sau ceva de genul ăsta)

Comentarii

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h