Recenzie: Reflets De France Biere de Garde Blonde du Nord

Recenzie: Reflets De France Biere de Garde Blonde du Nord

Nu sunt francezii cunoscu╚Ťi neap─ârat pentru bere, dar  ├«n trecut am avut c├óteva experien╚Ťe pl─âcute care i-au ridicat pu╚Ťin ├«n ochii mei. A╚Öa se face c─â atunci c├ónd am v─âzut six pack-ul ─âsta pe raftul supermarket-ului l-am luat f─âr─â s─â m─â g├óndesc prea mult. Cum s-ar spune, curiozitatea a ├«nfr├ónt de data asta experien╚Ťa care ├«mi spunea c─â nu e cine ╚Ötie ce bere dac─â 6 buc─â╚Ťele sunt mai ieftine ca un pachet de ╚Ťig─âri.

Nume: Reflets De France Biere de Garde Blonde du Nord
Stil: Bi├Ęre de Garde
Alcool: 6%
Origine: Fran╚Ťa /
Produc─âtor: Brasserie Duyck
Pre╚Ť: 3 lei ├«n Carrefour, vine ├«n pachet de 6 la 18 lei

╚śi ca s─â nu o lungesc prea mult, berea ├«n esen╚Ťa este mai r─âu dec├ót mediocr─â. De cum o deschizi te love╚Öte un miros de porumb fiert, ca apoi acest porumb s─â ├«╚Ťi r─âm├ón─â pe limba ├«nc─â de la prima gur─â. Spuma dispare instant, acidul nu prea exist─â, iar aftertaste-ul este unul pu╚Ťin nenatural pentru o bere.

Cu toate astea nu este o bere imposibil de b─âut ╚Öi nici nu este rea de felul ei. M-a╚Ö vedea la soare undeva ├«n nordul Fran╚Ťei ├«ntr-o gr─âdin─â cu flori ╚Öi  cu un pahar de Reflets care s-ar potrivi perfect momentului ╚Öi n-a╚Ö comenta prea mult despre calitatea berii.

Dar c├ónd o bei sub soarele Bucure╚Ötean, povestea asta nu prea merge ╚Öi te g├ónde╚Öti c─â parc─â mai bine ├«ncercai altceva. Cam asta este ╚Öi recomandarea mea. Mai bine ├«ncerca╚Ťi altceva pentru c─â nu merit─â.

Not─â final─â 4/10.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Va mai aduceti aminte de Vacanta Mare?

Hai cu mine la Bloggers Lan Party 6 #blp6

Generator de nume de cocalari!