Recenzie: Reflets De France Biere de Garde Blonde du Nord

Recenzie: Reflets De France Biere de Garde Blonde du Nord

Nu sunt francezii cunoscuți neapărat pentru bere, dar  în trecut am avut câteva experiențe plăcute care i-au ridicat puțin în ochii mei. Așa se face că atunci când am văzut six pack-ul ăsta pe raftul supermarket-ului l-am luat fără să mă gândesc prea mult. Cum s-ar spune, curiozitatea a înfrânt de data asta experiența care îmi spunea că nu e cine știe ce bere dacă 6 bucățele sunt mai ieftine ca un pachet de țigări.

Nume: Reflets De France Biere de Garde Blonde du Nord
Stil: Bière de Garde
Alcool: 6%
Origine: Franța /
Producător: Brasserie Duyck
Preț: 3 lei în Carrefour, vine în pachet de 6 la 18 lei

Și ca să nu o lungesc prea mult, berea în esența este mai rău decât mediocră. De cum o deschizi te lovește un miros de porumb fiert, ca apoi acest porumb să îți rămână pe limba încă de la prima gură. Spuma dispare instant, acidul nu prea există, iar aftertaste-ul este unul puțin nenatural pentru o bere.

Cu toate astea nu este o bere imposibil de băut și nici nu este rea de felul ei. M-aș vedea la soare undeva în nordul Franței într-o grădină cu flori și  cu un pahar de Reflets care s-ar potrivi perfect momentului și n-aș comenta prea mult despre calitatea berii.

Dar când o bei sub soarele Bucureștean, povestea asta nu prea merge și te gândești că parcă mai bine încercai altceva. Cam asta este și recomandarea mea. Mai bine încercați altceva pentru că nu merită.

Notă finală 4/10.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!