Trei piloți își donează cursa copiilor de la Hospice Casa Speranței


Vine o vârstă când începi să fii mai sensibil la ce se întâmplă prin jurul tău. Când nu poți să o mai arzi toată ziua prin baruri și problemele altora să treacă razant pe lângă tine. O vreme când vrei să te implici, să schimbi ceva, să speri la o lume mai bună.

La mine chestia asta venit o țâră după 30 de ani cu niște evenimente care m-au trezit puțin la realitate. Care m-au făcut să urlu de neputința mea, dar mai ales de lipsa mea de neimplicare până în acel moment în problemele altora.

De atunci am tot încercat să mă implic și să ajut cum pot eu. Câteodată cu postări pe blog în urma cărora am sperat că măcar 5 oameni au făcut ceva, dar de cele mai multe ori cu bani pentru că viața tinde să fie pragmatică. De multe ori viața n-a fost ca în filme, dar nu mi-am pierdut speranța că orice mic efort din partea mea a schimbat și va schimba măcar o singură viață.

Așa că azi scriu despre Hospice Casa Speranței o inițiativă care ar trebui cunoscută. Despre Hospice ar trebui să dedic o întreagă postare pentru că ce fac ei acolo mi se pare unul dintre cele mai grele lucruri pe care poți să le faci la nivel emoțional: să oferi grijă, compasiune și speranță celor care trăiesc cu o boală incurabilă.

E vorba de cei 3 piloți ai echipei de motorsport Transitions care își donează cursa și au și o pagină de donații unde puteți să dați cu share, dar și cu datele cardului.

„Pentru noi cursele sunt o pasiune, masinile sunt o pasiune. E doza de adrenalina care ne anima si viata de zi cu zi, aia mai cuminte si mai normala, din afara curselor. Dar ne pregatim constant sa fim mai buni, sa va bucuram mai mult, sa impartim si cu voi adrenalina.
Ce va cerem in schimb e sa ne ajutati sa sustinem o alta cauza in care credem: Hospice Casa Sperantei. Donam cursele din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta de la Brasov in schimbul unor sume care va sunt la indemana, 20, 30, 50, 100 lei, mai mult...cat puteti fiecare, ca sa ajutam copiii din grija Hospice. O contributie mica ce pentru ei, si pentru noi conteaza enorm, pentru ca toti putem oferi putina bucurie, putin ajutor, putina pasiune care sa-i ajute si pe altii sa uite de problemele de zi cu zi, chiar si pentru cateva minute.”

Frumos.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!