Blizzard tocmai și-a luat pe bună dreptate huiduieli de la cei mai mari fani


Vineri am fost ocupat toată ziua și abia seara pe la 10 am reușit să mă calmez și să sorb o bere bine meritată. Deschid Reddit-ul curios să văd care a fost marele anunț Diablo de mai devreme de la Blizzcon și mă pufnește râsul: vor face joc pentru telefoanele mobile! Ha ha ha ha!

Trebuie să ai foarte mult tupeu să pui cei mai hardcore jucători ai tăi de pe PC să plătească 200$ pentru un bilet fizic sau 40$ pentru unul virtual pentru a le prezenta la Blizzcon următorul mare joc al tău: o copie stropită cu niște grafică Diablo a unui joc chinezesc deja existent pe telefoanele mobile.

Ha ha ha ha!

Asta în condițiile în care acum câțiva ani ai făcut o păcăleală de întâi aprilie cu un Diablo pe telefoane mobile și toată lumea s-a hlizit și a zis Ferească Sfântul!

Ha ha ha ha!

Ca apoi să te rățoiești la acești gameri deziluzionați și să îi întrebi cumva superior, dar voi nu aveți telefoane mobile?

Sau te apuci să ștergi comentarii pe YouTube ca să mai dregi furtuna de miștouri care până la urmă s-a stabilizat la aproape de 450 000 de dislike-uri pentru trailer-ul oficial.

Ha ha ha ha!

Râd pentru că cineva acolo la Blizzard a prevestit toate aceste lucruri, dar n-a fost luat în seamă. Mai râd pentru că deși mi-ar fi plăcut un Diablo 4, încă 5-6 ani până când efectiv îl scoteau însemna că schimbam prefixul - așa nu simt că m-au furat de ceva ce oricum probabil nu aveam timp să joc.

Ha ha ha ha!

Uite că după 20 de ani reușesc să facă și jocuri proaste.

Ca să vezi.

Comentarii

  1. Vrazioare, da' le joci , nu gluma! hahaha
    mie mi-au distrus viata aceste nenorocite de jocuri video. noroc ca mai am una ...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!