Ultimele vestigii ale civilizației noastre o să fie mașinile de la Charm Studio

echivalentul pentru bărbați a mașinilor cu videochat
Asta e varianta masculină a mașinilor cu videochat

50 de ani de acum înainte când or să vină niște hamsteri din ăștia verzi care vor să facă primul contact și vor descoperi cu surprindere că am reușit să ne ducem dracului cu toții, ce credeți că o să mai stea în picioare pe planeta asta? Exact! Mașinile de la studiourile de videochat.

Parcate în aceleași loc de vreo doi ani, ele sunt mărturie a impotenței noastre colective sau mai bine spus a primăriei sau cine naiba e responsabil cu ridicarea mașinilor abandonate pe trotuar. Este imposibil să nu poți face nimic în acest sens tu oraș de reședință pentru Catredală!

Dar nu despre asta doream să scriu, am un challenge pe a fi sau a nu fi lepră pe care cumva aș vrea să îl câștig, ci despre stilul glam de videochatistă.

Dacă te-ai uitat la o reclamă la videochat, le-ai văzut pe toate. Căprioara e puțin falită și abătută până când se hotărăște că vrea să devină colegă cu niște fete de o frumusețe îndoielnică chiar și după niște standarde 144p. Ăla e declic-ul care practic îi schimbă viața și se pogorește luxul și fericirea pe ea.
Băi, eu cred ca nu e chiar așa și o să explic de ce.

Norocul a făcut să stau în triunghiul tanga-urilor de videochatiste. În buricul târgului, acolo unde orice studiou care se respectă își are sediul. Mai în glumă mai în serios, cred că am vreo 4 doar până unde îmi bate wireless-ul din casă.

Și pentru că sunt în proximitate și pentru că blănoasa mea alb-cafenie apreciază plimbările la răsărit, am avut ceva timp să îmi fac o idee și despre lucrurile pe care nu le arată filmele de prezentare.

În primul rând toate video-urile de gen sunt ziua și asta mi se pare o minciună grosolană. Pe fetele mele le văd terminând programul între 6 și 7 dimineața și nu sunt altele care intră în locul lor.

Și contrar celor cu care se laudă unele studiouri, mașină gratuită pentru fetele ambițioase, n-am văzut vreuna care să plece cu mașina personală. Campioanele pleacă cu noile tendințe în ridesharing, altele care stau cam prin aceeași zonă împart un taxi, dar majoritatea se duc la metrou.

Acum știu că o să îmi reproșați că o dau pe subiectivism, dar nu cred că am văzut vreo fată plecând de la muncă zâmbind și nici atmosfera când se pleacă cu clasa nu pare ca cea de pe filmare. Nici măcar acolo un rânjet fin că i-a jucat pe degete pe toți acei bărbați darnici care caută să fie dominați, așa cum se spune pe filmare. Care filmare? Orice filmare.

Băi, nimic.

Aș vrea să zic că sunt le fel de „fericite” ca fețele purtătoare de card de acces din metroul de Pipera, dar ăia sunt câteva clase peste. Există viață după corporație, dar mai greu după videochat. Nu prea ai cu cine să o arzi glam la 7 dimineața după muncă și oricum e cazul să bagi niște somn pentru că diseară o iei de la capăt în cel mai modern studio de video chat din bloc.

Așa ca offtopic, de ce toate insistă pe aspectul ăsta modern? Cum arată un studio de videochat rustic? Țărănesc? Dacic?

Oricum, am zis ce avem de zis. Mergeți la scoală fetelor pentru că nu vreți să vedeți panaramele alea cum se distrează în club când voi sunteți la muncă.

#nubanubaiei

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!