Etica mimilor

Ehhh la inceput as vrea sa preciezez ca categoria ( a se observa ce frumos am luat cacofonia in plin ) in care postez dilema/problema mea nu exista in nici un dictionar … pur si simplu o alta aberatie divina ( multumesc pe aceasta ocazi internetului care imi hraneste pofta de a spune prostii )

Trecand azi cu bicicleta pe la Casa Armatei ( parca asa se numeste cladirea aia de pe langa cismigiu ) m`am izbit mai mult fortat ( vizual ~ sa nu va ganditi la traume fizice grave ) de un fel de hmmm cum sa ii zic ..reprezentatie artistica pe strada. Totul bun si frumos ( chiar admirabil ) dar printre ei era si un mim … Da ati citit bine un mim … exact cum ii sta bine unui mim … imbracat in negru si cu fata alba ( ca tot veni vorba un mim pe invers aka ghei e un mim imbracat in alb cu fata neagra? ... exista mimi africani? are rost ..eh asta de discutat alta data ) . Evident mai in gluma mai in serios i`am zis ca urasc mimi ( lucru nu prea departe de adevar ) ca sunt lipsiti de viata ~ umor si bla bla … m`am eliberat de niste frustrari mai vechi – la care el ce face? Ce credeti ca poate sa faca un mim pe la 23-24 ani … roman ? Sa te injure evident .. hihihi dar cum? Eh aici vine mare dilema a mea … m`a injurat verbal ? Asta nu inseamna un fel de tradare a codului mimilor ? sa fie etic si moral ce a facut ? hmmm eu zic ca nu . ! Intamplarea de azi pe langa faptul ca m`a amuzat teribil … mi`a si crescut aversiunea pe care o avea fata de mimi … niste lichele ale societatii fara valori si picatura de etica.

Vreau etica peste tot unde … asta ne face mai buni ! Acum totusi sa nu o luati in serios … doar nu va pun sa cititi Spinoza – Etica D hihihi

Va chem la revolutie impotriva mimilor ! !!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!