Treceți la conținutul principal

42

Aseara la o emisiune de radio oarecare ... pe langa multele intrebari existentiale puse ( de ce doar ogasmul precoce al barbatului e considerat o problema ... de ce nu si orgasmul precoce al femeii ) a venit si o vorba mai rasarita ... nu am retinut cine era autorul dar suna cam asa : de ce sa beau o bere in fiecare zi cand mai bine le beau pe toate la sfarsitul lunii.

Mi`a placut mult asta cu moderat vs exces. E normal ca ceva ce faci in cantitati moderate ... ajungi la un momentdat sa nu il mai apreciezi ... pe cand asa ... un exces este ceva ce te satisface mai mult. Pastrand analogia berii ... pot spune ca genul ala de viata e una morally safe - adica din dorinta asta de exces nu o dam in chestii imorale.

Astea fiind zise eu ridic o alta intrebare ... din punct de vedere al excitatiei psihice ... cumuland satisfacerea pe moment a poftelor ... nu depasim senzatia de frenezie cauzata de EXCES . Raspunsul cred ca este : probabil. Si atunci de ce tinem minte doar excesul respectiv? Betia aia memorabila ... vs iesitu zilnic la bere ( da , stiu o analogie cretina in contextul actual al blogosferei ... dar sa zicem ca nu`mi e frica de bau bau )

Momentan ( in ultima luna asa ) ma complac in a fi moderat cu placerile mele ...
avantaje? nu`mi refuz vreo placere
dezavantaje? s`a cam dus excitarea aia suprema :\
Ce inseamna asta? ca raspunsul la intrebarea " Ce mai faci? " este " Nimic special " ... fucking boring. Daca era primavara era clar .. astenie de primavara ... toata lumea o are bla bla ... dar e toamna ... astenie de toamna? E cam depresiva toamna .. mai ales gandindu`te cum era acum un an .. doi .. trei ... dar ne abatem de la subiect ... si tot nu vine iarna sa ma duc sa ma dau cu placa.

Acum vine intrebarea pentru voi ... ce preferati ?


Ah era sa si uit 42 = The Answer to Life, the Universe, and Everything ( The Hitchhiker's Guide to the Galaxy )

Comentarii

  1. 42 = The Answer to Life, the Universe, and Everything ( The Hitchhiker's Guide to the Galaxy )

    RăspundețiȘtergere
  2. un exces il tii minte, dar in general il regreti. e adevarat ca facand ceva moderat si constant, devine obisnuinta, pe care nu o mai constientizezi. dar si asa, ti-a ridicat nivelul de fericire. te obisnuiesti cu nivelul nou si cauti alt motiv de fericire pe care sa-l constantizezi (ca sa zic asa), deci nu te blazezi. asa ca.. exces sau moderat? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar, ai citit toate cartile din "trilogia in 5 parti" cu Hitchhiker's Guide to the Galaxy a lui Douglas Adams? :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…