42

Aseara la o emisiune de radio oarecare ... pe langa multele intrebari existentiale puse ( de ce doar ogasmul precoce al barbatului e considerat o problema ... de ce nu si orgasmul precoce al femeii ) a venit si o vorba mai rasarita ... nu am retinut cine era autorul dar suna cam asa : de ce sa beau o bere in fiecare zi cand mai bine le beau pe toate la sfarsitul lunii.

Mi`a placut mult asta cu moderat vs exces. E normal ca ceva ce faci in cantitati moderate ... ajungi la un momentdat sa nu il mai apreciezi ... pe cand asa ... un exces este ceva ce te satisface mai mult. Pastrand analogia berii ... pot spune ca genul ala de viata e una morally safe - adica din dorinta asta de exces nu o dam in chestii imorale.

Astea fiind zise eu ridic o alta intrebare ... din punct de vedere al excitatiei psihice ... cumuland satisfacerea pe moment a poftelor ... nu depasim senzatia de frenezie cauzata de EXCES . Raspunsul cred ca este : probabil. Si atunci de ce tinem minte doar excesul respectiv? Betia aia memorabila ... vs iesitu zilnic la bere ( da , stiu o analogie cretina in contextul actual al blogosferei ... dar sa zicem ca nu`mi e frica de bau bau )

Momentan ( in ultima luna asa ) ma complac in a fi moderat cu placerile mele ...
avantaje? nu`mi refuz vreo placere
dezavantaje? s`a cam dus excitarea aia suprema :\
Ce inseamna asta? ca raspunsul la intrebarea " Ce mai faci? " este " Nimic special " ... fucking boring. Daca era primavara era clar .. astenie de primavara ... toata lumea o are bla bla ... dar e toamna ... astenie de toamna? E cam depresiva toamna .. mai ales gandindu`te cum era acum un an .. doi .. trei ... dar ne abatem de la subiect ... si tot nu vine iarna sa ma duc sa ma dau cu placa.

Acum vine intrebarea pentru voi ... ce preferati ?


Ah era sa si uit 42 = The Answer to Life, the Universe, and Everything ( The Hitchhiker's Guide to the Galaxy )

Comentarii

  1. 42 = The Answer to Life, the Universe, and Everything ( The Hitchhiker's Guide to the Galaxy )

    RăspundețiȘtergere
  2. un exces il tii minte, dar in general il regreti. e adevarat ca facand ceva moderat si constant, devine obisnuinta, pe care nu o mai constientizezi. dar si asa, ti-a ridicat nivelul de fericire. te obisnuiesti cu nivelul nou si cauti alt motiv de fericire pe care sa-l constantizezi (ca sa zic asa), deci nu te blazezi. asa ca.. exces sau moderat? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar, ai citit toate cartile din "trilogia in 5 parti" cu Hitchhiker's Guide to the Galaxy a lui Douglas Adams? :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!