Treceți la conținutul principal

Mentorship

Am incercat eu ceva live blogging ... si cei care ma au intr`un rss reader ceva probabil ca au citit ce aberatii am scris. E greu sa scrii de pe pda pentru o persoana cu un torent asa de mare de idei .... majoritatea dintre ele de o calitate indoielnica. Parca se pierde ceva si nici nu am rabdarea sa tapuiesc acolo de zor in timpul dezbaterii.

Revenind. Am fost la Bulandra si am ramas placut de cati oameni au venit de pe blogul meu (ulterior am aflat ca si Andrei Rosca de la bookblog.ro a dat pe blog) .... cam 250. Lucru nu prea pe placul meu .... eu prefer un cadru asa mai intim.

Cei 4 invitati (Oana Pellea nu a putut sa vina) au fost interesanti de ascultat si s`au rezumat la imaginea standard .... cel putin 3 dintre ei: Mihaela Radulescu bla bla discriminarea femeilor bla bla. Leonard Doroftei ... hahahahaa nu am citit carti hahahhah. Andrei Cohn .... *ton serios* bla bla creativitate marketing .. bla bla. Alexadru Gavan ... muntele interior bla bla.

Nu ma intelegeti gresit a fost foarte interesant. Fiecare a venit cu ceva nou in discutie ... si chiar daca pe alocuri discutia se invartea in jurul Mihaelei ( deh ea era vedeta cu mot ) pot spune ca nu m`am plictisit.

[trebuie sa plec acum ... revin cu restul mai incolo]

Terminat de mancat la Thalia si baut o bere ... sa ne vedem totusi de oile noastre. Mi`a placut foarte mult prezentarea lui Razvan de la Oricum ... care practic mie ca end user mi`a raspuns la toate intrebarile pe care puteam sa le am in legatura cu acest proiect. Domnisoara de la Cosmote mi s`a parut cam asa ... vaga in tot cea a zis.

Publicul pe cat de numeros a fost .... mi s`a parut ca a pus numai intrebari tampe. Majoritatea covarsitoare cu legatura directa catre cele 4 vedete dar fara mostenire de familie in proiectul mentorship. Eh se scuza nitel ca doar te emotionezi nitel in compania unor astfel de personalitati. Si da .... eram nitel ironic si gelos pe succesul altora.

Mie personal mi`a priit foarte bine lansarea asta ... care s`a mulat perfect pe situatia actuala din viata mea. Mi`a schimbat oarecum modul in care vad lucrurile si sunt sigur ca a facut`o intr`un mod mai profesional si mai bun.

Ma rog ... aici e de introspectie " la greu " si bullshituri pe care nu cred ca o sa le gustati ca doar nu ne stim chiar asa de bine.

Concluzionand ... o lansare demna de marca Oricum ... si de succes sper eu. Me fan Mentorship/Oricum.

Comentarii

  1. Ai fost p-acolo? Nu te-am vazut.

    Din regie aud ca trebuia sa ma fi uitat dupa un anumit tip de frizura :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Thanks for coming guys, speram sa fie inceputul unui biutiful friendship :)

    Intre voi si mentorship. Do give it a try :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cosmin, personal am venit mai mult pentru Gabi (de la voi), care mi-a fost colega de grupa, dar am plecat foarte impresionat de invitati si de organizare in general. Way to go si la mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sfat. Sa nu incerci niciodata clatitele cu branza la Thalia. ORICE alta alegere e mai inspirata. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eh se scuza nitel ca doar te emotionezi nitel in compania unor astfel de personalitati. Si da .... eram nitel ironic si gelos pe succesul altora.
    nitel cam mult folosit "nitel"

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…