Mentorship

Am incercat eu ceva live blogging ... si cei care ma au intr`un rss reader ceva probabil ca au citit ce aberatii am scris. E greu sa scrii de pe pda pentru o persoana cu un torent asa de mare de idei .... majoritatea dintre ele de o calitate indoielnica. Parca se pierde ceva si nici nu am rabdarea sa tapuiesc acolo de zor in timpul dezbaterii.

Revenind. Am fost la Bulandra si am ramas placut de cati oameni au venit de pe blogul meu (ulterior am aflat ca si Andrei Rosca de la bookblog.ro a dat pe blog) .... cam 250. Lucru nu prea pe placul meu .... eu prefer un cadru asa mai intim.

Cei 4 invitati (Oana Pellea nu a putut sa vina) au fost interesanti de ascultat si s`au rezumat la imaginea standard .... cel putin 3 dintre ei: Mihaela Radulescu bla bla discriminarea femeilor bla bla. Leonard Doroftei ... hahahahaa nu am citit carti hahahhah. Andrei Cohn .... *ton serios* bla bla creativitate marketing .. bla bla. Alexadru Gavan ... muntele interior bla bla.

Nu ma intelegeti gresit a fost foarte interesant. Fiecare a venit cu ceva nou in discutie ... si chiar daca pe alocuri discutia se invartea in jurul Mihaelei ( deh ea era vedeta cu mot ) pot spune ca nu m`am plictisit.

[trebuie sa plec acum ... revin cu restul mai incolo]

Terminat de mancat la Thalia si baut o bere ... sa ne vedem totusi de oile noastre. Mi`a placut foarte mult prezentarea lui Razvan de la Oricum ... care practic mie ca end user mi`a raspuns la toate intrebarile pe care puteam sa le am in legatura cu acest proiect. Domnisoara de la Cosmote mi s`a parut cam asa ... vaga in tot cea a zis.

Publicul pe cat de numeros a fost .... mi s`a parut ca a pus numai intrebari tampe. Majoritatea covarsitoare cu legatura directa catre cele 4 vedete dar fara mostenire de familie in proiectul mentorship. Eh se scuza nitel ca doar te emotionezi nitel in compania unor astfel de personalitati. Si da .... eram nitel ironic si gelos pe succesul altora.

Mie personal mi`a priit foarte bine lansarea asta ... care s`a mulat perfect pe situatia actuala din viata mea. Mi`a schimbat oarecum modul in care vad lucrurile si sunt sigur ca a facut`o intr`un mod mai profesional si mai bun.

Ma rog ... aici e de introspectie " la greu " si bullshituri pe care nu cred ca o sa le gustati ca doar nu ne stim chiar asa de bine.

Concluzionand ... o lansare demna de marca Oricum ... si de succes sper eu. Me fan Mentorship/Oricum.

Comentarii

  1. Ai fost p-acolo? Nu te-am vazut.

    Din regie aud ca trebuia sa ma fi uitat dupa un anumit tip de frizura :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Thanks for coming guys, speram sa fie inceputul unui biutiful friendship :)

    Intre voi si mentorship. Do give it a try :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cosmin, personal am venit mai mult pentru Gabi (de la voi), care mi-a fost colega de grupa, dar am plecat foarte impresionat de invitati si de organizare in general. Way to go si la mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sfat. Sa nu incerci niciodata clatitele cu branza la Thalia. ORICE alta alegere e mai inspirata. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eh se scuza nitel ca doar te emotionezi nitel in compania unor astfel de personalitati. Si da .... eram nitel ironic si gelos pe succesul altora.
    nitel cam mult folosit "nitel"

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!