Reveal campania #ZA

Pe twitter/facebook sau bloguri in ultima saptamana probabil ati vazut un "#ZA thing" cu sau fara hashtag. A fost vorba de teasingul pentru lansarea suitei Microsoft Office 2010 in limba romana. Am participat ca drag si util mi-e Excelul (ce cateodata m-a salvat de la munca silnica).

Despre Microsoft Office cred ca toata lumea are cate o parere si l-a folosit cel putin odata. A salvat studenti de la o restanta sigura precum si speakeri de la o prezentare banala.

2010-le probabil o sa fie primul lucru pe care in anul urmator il vei instala pe calculatorul nou cumparat (da ma o sa fie si pe mac). Este util. Este usor. Este vital.

manifestul ZĂ Office 2010
Ce-mi place cel mai mult la noul office? Asta:
Cu noile capabilități de co-autor disponibile în Office 2010, fișierele pot fi vizualizate simultan cu alte persoane aflate în locații diferite. Opțiunea de co-autor este disponibilă în Word 2010, PowerPoint 2010, OneNote 2010, Excel Web App și OneNote Web App

Comentarii

  1. m-am tot jucat cu Office 2010 Beta și nu mi se pare că îmbunățirile față de versiunea 2007 sunt atât de mari încât să justifice un upgrade. dar depinde de nevoile și preferințele fiecăruia

    RăspundețiȘtergere
  2. De la 2007 la 2010 parca e free upgrade pana la sfarsitul lui septembrie :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

Generator de nume de cocalari!