Reveal campania #ZA

Pe twitter/facebook sau bloguri in ultima saptamana probabil ati vazut un "#ZA thing" cu sau fara hashtag. A fost vorba de teasingul pentru lansarea suitei Microsoft Office 2010 in limba romana. Am participat ca drag si util mi-e Excelul (ce cateodata m-a salvat de la munca silnica).

Despre Microsoft Office cred ca toata lumea are cate o parere si l-a folosit cel putin odata. A salvat studenti de la o restanta sigura precum si speakeri de la o prezentare banala.

2010-le probabil o sa fie primul lucru pe care in anul urmator il vei instala pe calculatorul nou cumparat (da ma o sa fie si pe mac). Este util. Este usor. Este vital.

manifestul Z─é Office 2010
Ce-mi place cel mai mult la noul office? Asta:
Cu noile capabilit─â╚Ťi de co-autor disponibile ├«n Office 2010, fi╚Öierele pot fi vizualizate simultan cu alte persoane aflate ├«n loca╚Ťii diferite. Op╚Ťiunea de co-autor este disponibil─â ├«n Word 2010, PowerPoint 2010, OneNote 2010, Excel Web App ╚Öi OneNote Web App

Comentarii

  1. m-am tot jucat cu Office 2010 Beta ╚Öi nu mi se pare c─â ├«mbun─â╚Ťirile fa╚Ť─â de versiunea 2007 sunt at├ót de mari ├«nc├ót s─â justifice un upgrade. dar depinde de nevoile ╚Öi preferin╚Ťele fiec─âruia

    R─âspunde╚Ťi╚śtergere
  2. De la 2007 la 2010 parca e free upgrade pana la sfarsitul lui septembrie :)

    R─âspunde╚Ťi╚śtergere

Trimite╚Ťi un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!