Treceți la conținutul principal

Tron: Legacy .... in 3d

Joi am fost sa vad noul Tron cu foarte multe asteptari. L-am vazut la IMAX si ma asteptam sa ma dea peste cap. Nu s-a intamplat asta. Pentru un film 3d prea multe scene sunt filmate 2d (daca e sa arunc cu niste cifre aiurea as zice ca undeva la 80% din film e 2d). Nu am vazut filmul original si nici nu am jucat jocul ci doar GL Tron asa ca ma asteptam la cu totul altceva.

Nu stiu ce sa zic. Cred ca asteptarile mele nu erau intemeiate. Vroiam ceva actiune a la schwarzenegger nu a la asimov. Poate asta a fost problema cea mai mare. Oameni care nu au jucat jocurile si nici nu vazusera filmul au fost destul de impresionati de el. Eu personal am fost dezamagit. A fost un fel de joc de actiune ce il joci pe dificultatea super uber easy. Te va face la un momentdat sa zici: Asta e tot ce pot?

Uitati-va la el si apoi poate imi spuneti si mie ce impresie v-a lasat si voua filmul.

Comentarii

  1. Daca te uitai la original inainte sa fi vazut asta, poate altfel il receptai. Poate cu ochi si mai critici. Eu spre exemplu am vazut originalul ca sa ma uit la asta, sa vad cat din splendoarea primului film a disparut. Din featurette-urile si trailer-ele vazute, nu pot decat sa estimez ca vizionarea filmului asta e ca si cand ti-ai instala un joc bun si mult asteptat, dar in care bagi cheat-uri de viata, skill-uri si arme la maxim, dupa care ti se face sila de tine pt ca n-ai avut rabdarea sa progresezi pe propria piele, si-ai trisat. Cam asa prevad ca e si cu filmul: daca mergi sa-l vezi, o sa ti se faca sila de tine.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…