mai crestem si noi blogosfera nu?

”7+ Povesti cu care sa ai influenta si impact puternic in viata ta si a altora”

Vinerea aceasta (28 octombrie) de la ora 10 are loc acest training special pentru bloggeri organizat sub umbrela Internet Explorer 9 ce are ca scop perfectionarea abilitatilor de comunicare. O initiativa laudabila pentru blogosfera romaneasca si mai ales pentru toti bloggerii mici mari mijlocii care vor sa invete ceva ce sa ii ajute imediat.

Am la dispozitie 9 invitati pe care pot sa ii aduc si pe care sa ii propun. Dar eu personal voi nominaliza doar 2 pentru ca vreau sa dau o sansa si bloggerilor pe care nu ii cunosc inca dar care doresc sa traga mai serios de chestia asta cu blogul. Sper ca s-a observat ca nu am zis bloggeri mici ;)

Restul de 7 invitati depind doar de voi cei care cititi aceste randuri. Stiti pe cineva care isi doreste o sansa se cunoasca o gramada de bloggeri cool si care sa isi perfectioneze stilul? Poate chiar o sansa sa fie recunoscut, citit si laudat? Esti chiar tu o astfel de persoana?

Lasa-mi un comentariu (blogger sau facebook) la acest articol cu numele persoanei la care te gandeai, un link catre blogul lui si motivele pentru care crezi ca el/ea este persoana potrivita pentru aceasta invitatie. Daca avem noroc sa strangem doar 7 bloggeri...  toti vor merge! daca nu o combinatie de soarta si subiectivism din partea mea vor desemna cei 7 magnifici. Si chiar va rog ca de acum inainte sa ii numim cei 7 magnifici.

Cei doi bloggeri la care ma gandeam sunt Sorin Rusi si Laurentiu Buica  - amandoi imi sunt simpatici si ii vad activi pe chestia asta cu bloggingul si social media. Mi se par doi oameni pentru ca inainte de toate sunt oameni si nu bloggeri ... ce aduc o nota de optimism in blogosfera. Poate motivele mele nu sunt cele mai profesionale dar bloggeri simpatici si optimisti sunt un asset pentru orice blogosfera.

Crestem si noi blogosfera? Propune un blogger care vrea si poate sa vina vineri! 

ps. Mesajul asta va ajunge la 7100 si ceva de oameni (in teorie) ... daca si de data asta o sa mai aud ca unii bloggeri nu incearca sa ii ajute pe ceilalti ce au inceput mai tarziu cu bloggingul .. ne suparam. Share this with your blogger friends.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!