Va mai aduceti aminte de Vacanta Mare?

Nu de prostia care a fost pe ProTV si acum este pe Kanal D .... de Vacanta Mare de acum 10 ani. Varianta originala cu Mugur Mihailescu, Radu Pietreanu si Dan Sava (rip). Mi`am adus aminte de epoca lor de aur in momentul in care a aparut pe net un pack cu 9 filme VM din spectacole. Nu ii mai ascultasem de mult si am constatat cu surprindere ca inca stiu pe de rost glumitele lor.

Impresionanta colectie de casete audio zace pe unde naiba stie ... asteptandu`si sfarsitul. Cu ce sa le mai ascult? Nu mai am casetofon de tz ani. Pe net parca circulau niste mp3-uri facute dupa acele casete ... dar niciodata nu mi`a fost trezit interesul sa ascult Vacanta Mare la calculator. Nu se compara cu ascultatul la casetofon ... in pat asteptand sa se termine caseta sa reusesti si tu in sfarsit sa adormi.

Cred ca mi`au rafinat personalitatea (dar uite ce bine a iesit) - mintea mea frageda a fost corupta de glumite si caterinca. Personaje gen : Garcea sau Crapul si Menumorut au crescut odata cu mine. Mi`am insusit expresii si glume pe care si acum le folosesc ... ce`i drept ocazional.

In opinia mea nu cred ca a mai exista un grup umoristic cu un asa de mare impact si talent. Nici Divertisul nu a fost asa de mult pe gustul meu ... mult prea multe glumite politice. Iar de`al de Doru Octavian Dumitru nici nu vreau sa vorbesc ... este o rusine pentru aceasta industrie.

Sunt tentant sa ii bag in aceasi oala cu comedy standupul si sa compar si cu ce este acum ... dar sunt doua chestii destul de diferite in esenta.

Cert e ca oarecum regret ca nu am apucat sa ajung la nici un spectacol al lor ... principala cauza fiind varsta - nitel sub limita admisa. S`au schimbat si ei ... am crescut si eu ... si acum sunt lame. De ce? cred ca nu a disparut talentul peste noapte sau datorita pierderii unui membru ... ci pur si simplu frecventa la care s`au inhamat ii pun in imposibilitatea de a rafina sketch`ul.

Se castiga mai bine? Se castiga ... dar pentru prostitutia asta au pierdut mult si din factorul de amuzament. Sau sa fie alt public cel caruia i se adreseaza acum? Gata cu glumitele cerebrale? Trecem la glumitele vizuale ca asa intelege tot romanul? Sincer e problema lor. Eu vorbesc acum exclusiv de Vacanta Mare de alta data.

"Taranul e pe camp" .... "O vaca a iubit un Bou" sau "Noi nu suntem Normali" ... cantecele de referinta pentru Vacanta Mare. Ah si mi`am mai adus aminte de ceva. Stii atunci cand asculti sau citesti o chestie si tu ti`o imaginezi intr`un anumit fel ... si cand o vezi ulterior iti lasa alta impresie fata de ce ti`ai imaginat? Eh .. ei bine .. acum a fost prima oara cand am vazut video`uri cu Vacanta mare ... si pot spune ca nu m`au dezamagit de fel.

Chiar pot spune ca sunt mai amuzant sa ii privesti decat sa ii asculti. Daca m`as chinui sa imi gasesc casetele cu Vacanta Mare ... asa ar arata insiruirea de spectacole:
  • Nişte ţărani (1994)
  • Lecţia de umor (1994)
  • Noi nu suntem normali (1994)
  • Toate dânsele sus (1995)
  • Beatman Forever (1995)
  • Proştii Caritasului (1995)
  • Toamna mitocanilor (1995)
  • Go West (1996)
  • Te uiţi şi priveşti (1996)
  • Sex O'Clock (1996)
  • Sticla cu trei capace (1996)
  • Vampiri în izmene (1996)
  • Mănăstirea de taici (1997)
  • Tânăr şi ne-a liniştit (1997)
  • Căruţa cu proşti (1997)
  • Am îmbuli-NATO (1997)
  • Proasta norocului (1998)
  • Un saxofon la Casa Albă (1998)
  • Salutări din balamuc (1998)
  • Ce-lularul meu (1998)
  • Necenzurat (purta numele "3 Proşti din Sud-Vest", ultimul spectacol cu Dan Sava, 1999)
via pagina Vacanta Mare - Wikipedia

Comentarii

  1. se gasesc, intr-adevar, toate pe retea, si inca sunt tari. in legatura cu noua vacanta mare, am vazut o singura scena care mi-a placut la kanal d, se numeste scoala de presedinti. si tot ce a fost garcea in general era inca misto ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vacanta Mare de pe vremuri - super super tari. Personaje foarte solide si funny. Umor care functiona pe toate nivelurile, respectiv radeai cu tot corpul, nu doar din dinti, manzeshte, ca la divertis ("wow ce gluma inteligenta, ia sa rad un pic, ca e prea tare") si fara sa ucizi neuroni ca la d.o.d (no comment aici, ala e beyong lame)

    Am fost la majoritatea spectacolelor, ieseam tinandu-ma de pereti de cat radeam. Erau extraordinar de puternici ca spectacol, si aveau spontaneitate - am fost la 2 spectacole consecutiv in aceeasi zi (dintr-o incurcatura cu biletele) si erau diferente majore, inclusiv interactiunea cu publicul, care initial credeam ca e aranjata dinainte.

    Din clipa cand au mers la protv, magia s-a dus. Iar cine aude acum vechile inregistrari oricum e pus in situatia de a judeca 10 year old humor, deci cam pa pa si aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. ma de acord cu tine vis-a-vis de ceea ce au fost... Si uite ca asa de multe mi se pare ca am de zis, incat cred ca o sa ma apuc sa scriu si io un post, insa am sa zic pe scurt cate ceva in avanpremiera:
    - da au fost atunci superbi
    - si divertis-ul au fost, insa pentru ca ei nu au pierdut filonul politic ei inca mai sunt
    - d.o.d. este acum "lamer" insa la inceput, imediat dupa revolutie pe stadionul giulesti am vazut un super show facut de el si mai apoi sa nu mai aduc aminte de o gramada de spectacole vazute la Tanase... Insa dupa cum am ami spus o sa zic mai multe intr-un post maine dimineatza (cred si sper !), ca nu vreau sa scriu un comment cat post-ul lui Nihasa.
    Andrei... ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu o parte din casetele vechi cu ei.... in nici un caz nu ma pot uita la ce sunt acum... pacat...

    RăspundețiȘtergere
  5. vreau si eu torrentu sau dvd-u sau ... mi le urci pe ftp ? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. daca intrebi un oltean daca ii place VM iti va zice intotdeauna da, pentru ca el se gandeste intotdeauna la vechea VM! test it

    RăspundețiȘtergere
  7. vorba aia ... glume a la vacanta mare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am zis ca mi-ai adus aminte de perioada aia si uite ca am reusit sa ma tin de cuvant sa fac un post: aici.

    RăspundețiȘtergere
  9. apropos vezi ca e mugur mihaiescu nu mihailescu

    si, da! erau foarte tari DAR numai pe vremea lui dan sava si putin dupa (le mai ramasesera glume scrise de ala)

    RăspundețiȘtergere
  10. Până să ajungă la ProstTV sau CocalarD erau adevăraţi. Ideea e că făceau 1-2 spectacole pe an şi aveau timp să le creeze . La ProstTV trebuiau să facă 1 oră săptămânal. adică 4 ore pe lună, 180 - 200 ore anual. Faţă de 2 spectacole anuale (6 ore maxim), cel din vară şi apoi cel din toamnă, e diferenţă mare.
    Cum să faci atâtea poante . Nu poţi!
    Acum au ajuns exact acolo unde le e locul, la groapa de gunoi a comediei!

    RăspundețiȘtergere
  11. da' de ce crezi tu ca a murit dan sava, daca nu de la glumele politice i s-a tras?!... dupa aia au mai facut putin umor... ("radeti cu oameni ca noi"), dar cel mai bun show vm din perioada post dan sava a fost (ca sa vazi, oare de ce? ;) ) unul politic... cand au facut misto de dan matei agathon intr-o parodie de "cantarea romaniei"... adica mistoul politic era partea lor tare: ia cauta "discursul lui vacaroiu" (cred ca din... aaa, pai nu-mi mai aduc aminte din care spectacol, da' las' ca are nihasa ceva documentatie...)(mi-am pocnit un deget... ala "american", de sta mai mult in sus de unu' singur) asa ca profit de restu' de nesimtire care mi-a ramas si postez comentarii cu "copy+paste"

    RăspundețiȘtergere
  12. Dan Sava a murit din cauza vitezei, undeva la iesirea sau in apropierea padurii Comorova de langa Neptun...

    Whatever, cateodata mi-l inchipui râzând sau incercand sa compuna texte pentru realitatea actuala, de acolo unde este el...

    Ca "f(r)aza" ce mi-a ramas in minte si o mai folosesc si azi e chestia cu "BU!... nă seara!"... cand speriau lumea prin spectacole precum si cea cu "Cururile... pardon, corurile de negri... " :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Pe eMule sint niste 15 GB de Vacanta Mare video de pe acele vremuri. Stiu eu ca fisierele asta au surse! "Sint only words, cuvinte ce hranesc tot neamul romanesc"...

    RăspundețiȘtergere
  14. Salut.
    Stiu ca e cam tarziu sa postez...sau poate nu :).Stiu ca e (poate) problema cu copyright-ul etc...dar are cineva (si e dispus) sa sharuiasca cu mine Vacanta Mare albumele vechi.Am si eu cateva dar nu toate si as mai vrea sa le ascult.Mailul meu este yotis@inbox.com.Imi cer scuze daca prin comentariul aceasta am deranjat pe cineva (mai ales pe owner-ul blog-ului).
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  15. ultimul specacol al lui dan sava a fost cu oltenii la eclipsa dak nu ma insala memoria nu necenzurat..la acel spectacol raposatul dan sava nu a mai jukr :| rip dan sava:( SEMAKA!:((

    RăspundețiȘtergere
  16. SMK facea totul....pacat de el...R.I.P...acum VM a ajuns de kkt si nu imi place s-o spun...park si atunci knd erau la pro tv mai faceau kt de kt trb....dar acum nu fac nici 2 lei...si ultimul spectacol a fost cu oltenii la eclipsa...necenzurat a fost cu florin petrescu si a fost dedikt in memoria lui DAN SAVA...

    RăspundețiȘtergere
  17. Dap...mugur,radu si sava erau fenomenali ;) spectacolele pe malu marii erau superbe :X personaje precum Crapu si Menumorut, Garcea, Ungurul si Ardeleanul....extraordinare :X si baladele...ta faceau sa mori de ras. Stiti careva unde gasesc casete cu toate spetacolele lor ? le am pe bucati..(audio) ,si unele le-am vazut pe youtube..dar vreau sa le am complete :) toate.. :D dak aveti sau stiti und gasesc: smecher_tm (id d mess) ms :d

    RăspundețiȘtergere
  18. Ultimul spectacol cu Dan Sava a fost "Tzapra cu trei iliezi". Ala a fost ultimul sectacol. Eu am fost la ultimele 2 spectacole. Ele au fost in acea vara: "3 Prosti din Sud-Est" si "Tzapra cu Trei Iliezi" (am si afisul la "3 prosti din sud-est", daca il vreti intrati pe "hiei_costy" pe mess, si va dau afisul, poza. La celalalt nu am afisul, dar imi amintesc ca erau capetele lor, use pe corpuri de oi. Si avea replici de genul "Desfa Leana pantalonul sa-ti arat armaghedonul" sau "Numele prostilor pe toate gardurile, asa ca nu rupeti BAH afisul!") Ala cu "Tzapra cu 3 iliezi a fost ultimul spectacol, pe data de 16.07.1999 parca. Eu am fost la el, iar a doua zi de dimineata am citit in ziare, ca a murit Dan Sava in urma unui accident de masina. Cum ca desi ar fi franat, nu au tinut franele, si nici airbagurile nu s-au deschis, desi mashina abia fusese cumparata. Multi cred ca si in ziua de azi, Dan a fost omorat din cauza glumelor politice, pentru ca sincer, in acel spectacol si-au batut joc de politicieni mai rau ca niciodata.) Dumnezeu sa-l odihneasca pe Dan Sava.

    RăspundețiȘtergere
  19. stie cineva unde gasesc si eu cartile lui dan sava va multumesc
    blanamirel@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Saloot,vreau sa contactez pe cineva din Vacanta Mare,va rog sa-mi spooneti,daca stiti!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. buna..o mica rectificare ..ultimu spectacol al lui DAN SAVA (RIP)..a fost CU OLTENII LA ECLIPSA...spectacolul NECENZURAT a fost primul spectacol fara DAN SAVA....era noua formula cu florin petrescu ....daca cineva gaseste acele spectacole din 1994-1996..va rog contactati-ma pe delpiero_ro@yahoo.com sau daca aveti cartiel lui DAN SAVA...

    RăspundețiȘtergere
  22. are cineva melodia aceea cu o vaca a iubit un bou?

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu shtiti va rog de unde as putea lua spectacolele Sticla cu trei capace,Am imbuli-NATO,Go west,Niste tarani,Lectia de umot,Noi nu suntem normali sau Toate dansele sus?:D.Ms.Nu prea le gasesc p retea

    RăspundețiȘtergere
  24. Cea mai buna perioada VM a fost intr-adevar cea cu Dan Sava, D-zeu sa-l odihneasca in pace, da' nici ce au facut pe la ProTv nu a fost mai prejos... in schimnb, de cand au plecat la Kanal D s-au facut de cacat si asta nu din vina lor, ci din cauza gunoaielor de Kanal D care habar nu au sa creeze o atmosfera de studio care sa inspire divertisment si comedie si care habar nu au din ce unghiuri sa filmeze. In alte cuvinte VM au fost tari, au ajuns din pacate doar buni. Kanal D ar fi trebuit sa se numeasca Kacat D bagami-as pula-n televiziunea lor ca au stricat Vacanta Mare, sigurul grup de umor din tara asta imputita care m-a facut sa rad si m-a binedispus. In plus, blonda aia isterica care a aparut in VM de cand au facut MAREA PROSTIE sa semneze contract cu Kacat D, nu are ce cauta in VM, ci mai repede pe varianta sau ca femeie de serviciu la spital de oligofreni.

    RăspundețiȘtergere
  25. Foarte tare articolul!chiar daca nu am prins epoca lor ca inca eram mic,gust cu foarte mare placere spectacolele lor!Acum am gasit un torrent cu aproape 12 GB de VM cu toate spectacolele lor!Cine vrea sa ma contacteze sau sa lase mesaj ca trec eu ocazional pe aici!:)

    RăspundețiȘtergere
  26. salut...bine v-ati gandit baieti sa afisati articolul asta.eu caut spectacolele de 1 an si pana aqm am gasit vreo 13.sunt super tari.Un saxofon la casa alba,Vampiri in izmene,Toamna mitocanilor,Cu oltenii la eclipsa,Aventurile lui garcea pe litoral,Manastirea de taici,Caruta cu prosti,Ce...lularul meu,Proasta norocului,Salutari din balamuc,Tanar si ne-a linistit,Necenzurat,Tapra cu trei iliezi.astea sunt cele pe care le-am gasit.va rog mult dak aveti altele contactati-ma...geo_top_17(id de mess).

    RăspundețiȘtergere
  27. salut all....lafel ca si geroge as dorii foarte mult daca mai aveti alte spectacole in afara de...Vampiri in izmene,Toamna mitocanilor,Cu oltenii la eclipsa,Aventurile lui garcea pe litoral,Manastirea de taici,Caruta cu prosti,Ce...lularul meu,Proasta norocului,Salutari din balamuc,Tanar si ne-a linistit,Necenzurat,Tapra cu trei iliezi...sa ma contactati la ID de MESS aaa_legendarull ! MULTUMESC!!

    RăspundețiȘtergere
  28. Vacanta mare a avut 24 de spectacole care l-au inclus pe Dan Sava multe dintre ele foarte greu de gasit...pe net se gasesc doar Un saxofon, Caruta,Manastirea, Ce lularul...si inca 3-4. Cele mai greu de gasit sunt : Toate Dansele Sus, Sex O clock, Go West, Beatman Forever, Prostii Caritasului, Noi nu suntem normali...din ultimele amintite exista doar varianta mp3 cate ceva...video mai nimic...daca aveti sau gasiti ceva id-ul meu este priza_0000, eu am pe video majoritatea spectacolelor pe casete. Apropo Andrei ai zis ca ai gasit vreo12 giga de video cu VM...sa ne spui si care din spectacole sunt...o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  29. Pai in packul care l'am descarcat sunt urmatoarele spectacole:Caruta cu prosti,Ce...lularul meu,Manastirea de taici,Necenzurat,Proasta norocului,Salutari din balamuc,Tanar si ne-a linistit,Tara cu 3 iliezi,Un saxofon la casa alba,Vampirii in izmene,Stapanii manelelor(fara Dan Sava).Tin sa mentionez,Priza,cu nu toti 12 Gb sunt spectacole.Mai sunt si filmulete din timpul spectacolelor si cu Garcea + audio (Beatman forever,Cu oltenii la eclipsa,Go west,Leana si Costel,Lectia de umor,Niste tarani,Sex o'clock,Sticla cu trei capace,Toamna mitocanilor).La audio se mai includ si multe parti din spectacole(monoloage,scenete mai interesante)
    PS:unele videori sunt de calitate mai proasta,dar sunt acceptabile:)

    RăspundețiȘtergere
  30. Un rezumat ca sa va convingeti:

    acanta Mare Albume

    01.Vacanta Mare - Beatman forever
    02.Vacanta Mare - Cu oltenii la eclipsa
    03.Vacanta Mare - Go West
    04.Vacanta Mare - Leana si Costel
    05.Vacanta Mare - Lectia de Umor
    06.Vacanta Mare - Niste tarani
    07.Vacanta Mare - Sex O'Clock
    08.Vacanta Mare - Sticla cu trei capace
    09.Vacanta Mare - Toamna Mitocanilor


    + Alte Peste 200 de mp3-uri fara album !



    Vacanta Mare Flmulete


    01.Vacanta Mare - Ardeleanul si ungurul
    02.Vacanta Mare - Babo
    03.Vacanta Mare - Bradul Craciun
    04.Vacanta Mare - Casa De Bilete
    05.Vacanta Mare - Cu Oltenii La Eclipsa
    06.Vacanta Mare - Fantoma
    07.Vacanta Mare - Garcea - Vrei sa fii bogatan
    08.Vacanta Mare - Garcea de ziua lui
    09.Vacanta Mare - Garcea in Anglia
    10.Vacanta Mare - Garcea La Alimentara
    11.Vacanta Mare - Garcea La Ambasada
    12.Vacanta Mare - Garcea la apartament
    13.Vacanta Mare - Garcea la bingo
    14.Vacanta Mare - Garcea La Calculator
    15.Vacanta Mare - Garcea la dentist
    16.Vacanta Mare - Garcea La Discoteca
    17.Vacanta Mare - Garcea la Examen
    18.Vacanta Mare - Garcea la facultate
    19.Vacanta Mare - Garcea la farmacie
    20.Vacanta Mare - Garcea La Frizerie
    21.Vacanta Mare - Garcea La Mecanic
    22.Vacanta Mare - Garcea la meci
    23.Vacanta Mare - Garcea la pescuit
    24.Vacanta Mare - Garcea la proces
    25.Vacanta Mare - Garcea la Sedinta cu Parintii
    26.Vacanta Mare - Garcea la soferiei
    27.Vacanta Mare - Garcea la stana
    28.Vacanta Mare - Garcea la Stomatolog
    29.Vacanta Mare - Garcea la streaptese
    30.Vacanta Mare - Garcea la vanatoare
    31.Vacanta Mare - Garcea la WC
    32.Vacanta Mare - Garcea La Zoo
    33.Vacanta Mare - Garcea Pe Vapor
    34.Vacanta Mare - Garcea si Aurolacul
    35.Vacanta Mare - Garcea si bebelusul
    36.Vacanta Mare - Garcea si bunicul
    37.Vacanta Mare - Garcea Si Pompierul
    38.Vacanta Mare - Garcea si Recensamantul
    39.Vacanta Mare - Leana si costel la striptease
    40.Vacanta Mare - Leana si Costel
    41.Vacanta Mare - Mos Craciun
    42.Vacanta Mare - Stomatolog
    43.Vacanta Mare - Tiganii la preselectie
    44.Vacanta Mare - Ziua mea...Garcea



    vacanta Mare - Filme si Concerte


    01.Vacanta Mare - Caruta Cu Prosti
    02.Vacanta Mare - Ce ... Lularul Meu
    03.Vacanta Mare - Garcea si Oltenii
    04.Vacanta Mare - Manastirea de taici
    05.Vacanta Mare - Necenzurat
    06.Vacanta Mare - Proasta norocului
    07.Vacanta Mare - Salutari din balamuc
    08.Vacanta Mare - Tanar si ne-a linistit
    09.Vacanta Mare - Tara cu 3 Iliezi
    10.Vacanta Mare - Trei Frati de Belea - Petitorii
    11.Vacanta Mare - Un saxofon la Casa Alba
    12.Vacanta Mare - Vampirii in izmene
    13.Vacanta.Mare - Stapanii Manelelor

    RăspundețiȘtergere
  31. din fericire au plecat de la kkt d si daca ar revenii la formatul vechi si ar gasii pe cineva cu potential s-ar reabilita

    RăspundețiȘtergere
  32. numele meu este mario si eu am continuat munca lui sava am mers pe aceeasi schema numai k am scris spectacole de le mine ce am crezut eu de cuviinta k este amuzant eu am talent cu caru dar nu am oameni nimeni nu vrea sa se bage dc nush nimic spectacolele mele se numesc 1 Elodia emo si ardeleni la cotroceni 2)Foamea si internetu la romani si 3)Italia pamant rrom(anesc) va astept la idu de mess mariog_italia@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  33. numele meu este florin si spun despre vacanta mare ca a fost cel mai tare grup de umor.
    am vazut cateva din spectacole pe youtube dar pe unele nu prea le gasesti asa usor.si apropo de marele DAN SAVA stiu foarte bine unde a avut loc accidentul nefericit, daca venitzi pe litoral si mergeti la plaja la olimp si veti intra pe la castelul de apa veti vedea pe partea dreapta a drumului ,aproape de olimp, intro curba o cruce pe scr "SEMAKA".eu cred ca acum SEMAKA distreaza ingeri ,dar fara bancuri cu prosti ,dar nici el sg, nici cei 2 care au ramas aici ,nu fac nimic unul fara altul.
    atat am avut de spus.

    RăspundețiȘtergere
  34. ma numesc alex stiu spectacolele pe dinafara dar totusi nu le stiu pe toate
    vacanta mare va ramane mereu in inimile noastre si nimeni nu va putea sa fie mai buni decat ei iar despre dan sava nimeni chiar nimeni nul poate inlocui

    RăspundețiȘtergere
  35. in 1995 eram prieten cu "bujie"impresarul lor si lipeam pe stalpi in bucuresti afise pentru spectacolele lor,ce vremuri.............asta pentru a avea bilet in primul rand la spectacol...

    RăspundețiȘtergere
  36. VACANTA MARE E MARE PRAFF NISTE TAMPENI YO M-AI BAGAT PE LIVIU ALA PE URINELELA KKT
    MAI BNE ERA SI INAINTE SI DUPA DAN SAVA RIP(DESI NU AM VZ SPECTACOLELE CU DAN SAVA)NU ERA MAI BNE SA RAMANA ACEEASI ERAU FAINE VM CU MITICA ROMICA FRANKURT SI CU CEILALTI AKM'A ESTE O UMBRA DIN CEA FOST MA AMUZAM LA FAZELE CU LEANA SI COSTEL DE AKM 10 ANI ....EXISTA O EXPLICATIEEE ZICE LEANA ZAAAI FA PANA NU TE BAT COSTEL AKMA E UN MARE KKT

    RăspundețiȘtergere
  37. pe bittorrents (lasttorrents mai nou) puteti gasi pack-ul cu filmarile de la cele 13 spectacole scrise mai sus de AndReY.

    cand eram mic ascultam orice caseta vacanta mare gaseam (cred ca inca mai am beatman forever, sticla cu trei capace, ce..lularu meu, etc prin vreo cutie undeva), chiar daca nu intelegeam toate "glumele cu substrat porno - Semaka) dar nimic nu se compara cu spectacolele lor live. sincer daca ei ar scoate un dvd cu toate (sau macar majoritatea) spectacolelor, l-as cumpara oricat de umflat ar fi pretul. (pana la necenzurat, nu porcaria aia ce o faceau la pro tv)


    apropo, stie careva din ce spectacol e "pe o stanca neagra, intr-un vechi castel, unde curge-n vale un rau mititel[...]tanara domnita la fereastra sare, si isi rupe-o mana si cinci-sase picioare"? cred ca e din balada lui stefan cel mare, dar de ani de zile incerc fara succes sa-mi aduc aminte numele spectacolului.

    anyway, bine ca inca mai sunt oameni care isi aduc aminte cu drag de vacanta mare - mugur, dan, radu (by the way, am i gay daca dupa 15 ani inca cred ca semaka arata destul de bine in haine de femeie, in special la pantomime? :-S). si daca sunteti sau ati fost fani, sa nu uitati sa cantati.
    ma cam intind, dar odata (cred ca dupa proasta norocului) am fost in spate pentru autografe. copil mic (vreo 9 ani), singur, asa ca am ramas printre ultimii si am schimbat cateva vorbe cu ei. dan parca zicea ca cel mai fericit moment e cand publicul canta cu ei "noi nu suntem normali", razand si aplaudand cat de tare puteau.

    "Iar cand noi nu vom mai fi
    Va veti aminti
    Ca a fost Vacanta Mare.
    Iar cand nori nu vor mai fi
    Si noaptea va fi zi
    Va veti aminti ca noi...2,3,si"

    RăspundețiȘtergere
  38. A fost de departe cea mai tare trupa de umor din Romania din toate timpurile.Ceea ce este astazi este doar o palida umbra a ceea ce a insemnat odata VM.Si sfarsitul inevitabil al trupei a inceput atunci cand si-au vandut spiritul pe banii lui Sarbu de la PROSTTV...
    Cand eram la liceu,in anii 93-97,intr-una din vacante am invatat 10 casete pe de rost,parca nu ma mai saturam ascultandu-le....

    RăspundețiȘtergere
  39. ai idee de pe unde as putea downloada showurile lor?

    RăspundețiȘtergere
  40. da vacanta mare a fost si va ramane cel mai tare showu de umor din lume am vazut toate episoadele lor si toate spectacolele

    RăspundețiȘtergere
  41. Si acum ma mai uit pe youtube la spectacolele lor, si nu ma satur niciodata de ele. rad incontinuu, au fost si raman super tari, oameni inteligenti~!

    RăspundețiȘtergere
  42. baieti am mai multe spectacole de ani intregi tot adun la ele in afara de sex o clock, beatman forever, go west si lectia de umor le m in varianta video pe restul toate dansele sus,niste tarani si altele dak vreti ceva id:mariokynes si eu am crescut cu ei,mai am si akm autografe,poze si afise cu ei si akm ma apuca fiorul kteodata RESPECT ADEVARATA VACANTA MARE

    RăspundețiȘtergere
  43. @mariokynes ar fi ceva sa le urci pe un torrent ;)

    RăspundețiȘtergere
  44. help va rog...caut de foarte mult timp o sceneta foarte veche cu garcea, una in care a facut accident cu un om beat care cara porci in masina...nu stiu decat fragmente auzite de mult pe o caseta audio...nu mai tin minte nimic altceva...va rog sa ma ajutati!!!

    RăspundețiȘtergere
  45. ma bucur ca nu sunt singurul cere i-mi aduc aminte cu mare, foarte mare placere de Dan Sava, care cred ca a fost cel mai anormal din grup,si care cred eu a tinut acest grup de umor.Dupa sa vazut ce sa intamplat.pacat s-au spus in celelalte comentarii tot ce avem eu de spus.Si ma bucur enorm as vrea sa mai gasesc si eu spectacolele de umor ca cele facute de Vacanta Mare la care nu aveai loc in salile de spectal dar s-au dus din pacate. Vreu sa i-mi dati si mie un site va rog unde pot gasi vechil grup sa i-mi remintesc de vremurile in care radeam 2 ore de ieseam lesinat de la spectacole. Va multumesc anticipat pt ajutorul dat cu siteurile

    RăspundețiȘtergere
  46. Salutare
    as dori orice spectacol cu vacanta mare
    Id: rez.alexandru@yahoo.com
    multumesc
    orice spectacol e bine venit :)

    RăspundețiȘtergere
  47. Salutare la toti...
    In primul rand eu ma consider unul dintre cei mai mari fani VM. In data de 16.07.1999,cand din nefericire a murit Dan Sava, mi-am tatuat pe umarul drept trei litere...S M K!!! In fine...nu asta e important.Ceea ce vreau sa mentionez este faptul ca toate spectacolele lor aparute pe casete video le-am transpus pe DVD.Cine le doreste ma poate contacta la ionutz_fandel_smk (ID de mess). Nu-mi trebuie bani...absolut nimic in schimb.O fac doar de dragul vremurilor de demult in care eram toti fascinati de Vacanta Mare.Am fost la toate spectacolele lor incepand din 1996 si pot sa spun ca am avut marea placere si onoare de a-l cunoaste destul de bine pe Semaka,acesta fiind motivul pt care mi-am tatuat porecla lui pe spate.Spectacolele despre care va spuneam sunt urmatoarele:
    NISTE TARANI (1995)
    TOATE DANSELE SUS (1995)
    SEX O´CLOCK (1995)
    TOAMNA MITOCANILOR(1995)
    STICLA CU 3 CAPACE 1996
    TE UITI SI PRIVESTI 1996
    VAMPIRII IN IZMENE 1996
    TANAR SI NE-A LINISTIT 1997
    AM IMBULI-NATO 1997
    MANASTIREA DE TAICI 1997
    CARUTA CU PROSTI 1997
    SALUTARI DIN BALAMUC 1998
    CE LULARUL MEU 1998
    PROASTA NOROCULUI 1998
    UN SAXOFON LA CASA ALBA 1998
    CU OLTENII LA ECLIPSA 1999 (ultimul cu Semaka)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut.poti sa imi dai si mie filmările cu vacanța mare?cum dau de tine?

      Ștergere
  48. salutare tuturor...incerc sa dau de o caseta a celor de la VACANTA MARE,nu stiu pe ce album a fost..ins astiu ceva glume de pe el....imi doresc mult sa gasesc acel album si as plati bine pt cineva care vrea sa il vanda.....din glume imi amintesc"""""suliman aduce 10.000 de turci,Stefan li omoara si le pune cruci,!,,,,Suliman aduce un milion de turci,Stefan li oamoara si le pune cruci....
    Suliman banditul a aflat pe semne ,cum ca stefan voda numai are lemne...
    zece milioane suliman aduce,Stefan li omoara si le puna o cruce:))))

    Cei care au albumul...sigur vor sti ide glumele astea....va rog..care aveti o idee despre cum se numea casata cu acest spectacol sa ma anunte pe ALEXADNRU_MARIAN2012@YAHOO.COM

    IAR PT CEI CARE VOR SA VANDA ALBUMUL ...IL CUMPAR CU DRAG.

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna ziua
    Detine cineva toata discografia Vacanta Mare?
    Daca da, contactati-ma la adresa braticevicibogdan@yahoo.com.
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  50. Buna ziua,

    Ma poate ajuta cineva cu discografia VM??
    Va raman vesnic recunoscatoare. Ma puteti gasi la adresa nicoletanegoita14@gmai.com.

    Va multumesc anticipat!
    O zi buna !

    RăspundețiȘtergere
  51. Salutare, exista cineva care detine toate spectacolele Vacanta Mare in format video si ar fi dispus sa le share-uiasca? Daca da, ma puteti gasi la adresa pratadragos96@yahoo.com

    Merci!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!