Festivalul International de Teatru de la Sibiu 2012

In weekend mi-am imbracat hainele de blogger oficial al Festivalului International de Teatru de la Sibiu pentru 3 nopti pline de multe emotii si experiente ce cu greu isi vor gasi locul intr-un singur post pe blog. Drept urmare in acesta intentionez sa ma concentrez exclusiv pe experienta festivalului.

Mai rar se intampla sa se alinieze toate planetele in asa fel incat totul sa se potriveasca ca o manusa dar weekendul acesta a fost unul dintre respectivele cazuri. Am cunoscut o gramada de oameni foarte interesanti si curajosi. Fiecare un personaj memorabil. Daca oamenii sfintesc locul atunci cu siguranta FITS 2012 este unul dintre evenimentele cele mai apropriate de inima divinitatii.

Simt ca m-am intors mult mai bogat de la festival. Simt ca oamenii m-au inspirat. Simt ca locul meu era acolo si nu acasa. Brusc simt ca un an de zile a ajuns o perioada infernala de asteptat. Sunt sentimente greu de exprimat in cuvinte. Totul e guvernat de interjectii. Nu exista cale de mijloc sau de indiferenta.

Daca ai ocazia sa mergi pana pe 3 Iunie la Sibiu si nu o faci .... inseamna ca cedezi de buna voie o parte din tine pe care nu stiai ca o aveai sau ca iti lipsea. Dupa un somn cinstit revin cu niste review-uri (Faust de Purcarete si Faust Fantasia a lui Peter Stein).

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!