MobiFest - 13 mai 2015 (info & oferta de bilet redus)

In 2008, Cristi Manafu era foarte energic si pasional cand vorbea despre ce doreste sa realizeze cu Webstock - o conferinta ce era doar pe hartie in acel moment. Ei bine, anii au trecut si Webstock deja se pregateste sa isi puna straiele pentru editia a 8-a. Ce repede trece timpul, nu?

In ultima luna il vad iar excited cu un nou proiect, e vorba de MobiFest - un festival dedicat mobile marketingului. A dat cel sfant si in sfarsit mobile-ul ajunge sa rivalizeze, iar in unele cazuri chiar sa depaseasca digitalul, asa ca se cade ca profesionistii din domeniu sa se stranga sub umbrela unei conferinte.


Ce se intampla la conferinta asta?  Mobifest propune un training de jumatate de zi in mobile marketing, sustinut de specialisti cu experienta pe plan local, ce ofera informatii practice despre campaniile de promovare integrate, strategia de marketing mobil, segmentarea si tintirea audientei si optimizarea activitatilor mobile.

Bonus: se va prezenta studiul Mobile Romania 2015 - studiu cu date importante despre cum romanii foloses telefonul mobil, mijloacele de comunicare, retelele sociale si instrumentele de plata specifice.

La sfarsit se vor decerna premiile Mobile Awards Romania - aflata la a 3-a editie - cred ca e singura competitie din tara destinat proiectelor si aplicatilor mobile. Intre timp, organizatorii au pregatit un foarte util e-book cu cele mai relevante tendinte in mobile communication ale momentului. E-book-ul poate fi descarcat gratuit de aici: http://2015.mobifest.ro/ebook/

Dar cat costa participarea? 75 euro + TVA/persoana.

Ca sustinator MobiFest, am o oferta speciala pentru cativa cititori ai blogului: 5 bilete cu discount 33% (fata de oferta oficiala). Inscrierile se fac pe e-mail la office [at] evensys [dot] ro (pe principiul primul venit, primul servit), mentionand codul “bogdanepureMbf15“.

Mai multe informatii gasi pe site-ul evenimentul sau puteti sa ma intrebati prin comentarii.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!