Cred că îmi anulez abonamentul la Netflix

Star Trek in catalogul Netflix din Romania

Și nu o să fac asta din motivele lamentate de toată lumea acum 3-4 luni: nu are subtitrări și sunt prea puține seriale. Eu o să îmi anulez abonamentul pentru ca în martie l-am deschis o singură dată și atunci m-am uitat de plictiseală vreo 30 de minute la două chestii. Da, nu știu exact ce fac cu viața mea de nu mă uit masiv la seriale/filme.

În schimb, pot să îi ajut pe cei care se plângeau de catalogul limitat prezent în România. Pe desktop/laptop cu Windows ai Smartflix - un mic progrămel care îi oferă contului tău access la toate filmele și serialele pe care Netflix le are - indiferent de regiune. Tot! Singura condiție e că trebuie să ai un cont valid. Bogdaproste.

Pe televizor am rezolvat problema cu sfânta piesă de mobilier numită Xbox. Băgat niște DNS-uri dubioase free care simulează că m-aș afla prin US. Încă mai merg, da. De ce am zis dubioase? Pentru că întotdeauna e un risc cu DNS-urile astea gratuite, dar nu mă interesează că n-au ce să fure din traficul pe care îl face Xbox-ul.

Pe tableta nu m-am chinuit să găsesc o soluție free, dar știu că am citit cândva pe Reddit să mă feresc de Hola pentru îți vinde traficul - adică pune la dispoziție IP-ul tău unor dubioși care fac măgării pe net. Așa că las și eu recomandarea asta aici pentru cei care au urechi să asculte.

Ce nu pare să aibe rezolvare este Chromecast-ul, dar și aici exista niște giumbușlucuri pe care poți să le faci cu niște VPN-uri plătite. Nu m-a preocupat subiectul.

Știu că or să fie voci care vor spune că n-ar trebui să te folosești de zona asta gri pentru a avea acces la întregul catalog, dar ei doar hateresc. Avem alte discriminări mai importante de rezolvat înainte să ne apucăm cea făcută de Netflix.

Oricum, cu toate aceste mii de filme și sute de seriale eu tot n-am reușit să mă uit mai mult de 30 de minute în martie. Chiar sunt curios, voi cum v-ați înțeles cu Netflix-ul până acum?

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!