Povestea blogului în 17 rânduri

Mâine, poimâine se fac 11 ani de când blogul ăsta există într-o formă sau alta și n-am scris nicăieri povestea acestei jucării pe care am început-o din plictiseală. Pe 7 iunie 2005 scriam cu picioarele o însemnare despre cum e trendy să ai blog și despre cum am cedat acestui efect de turmă. Făceam referință la mai mulți cunoscuți de pe forumul ComputerGames.ro care părăsiseră incinta organizată și luaseră calea blogurilor: Zoso și Pigbrother sunt cei pe care îi țin minte acum, dar sunt sigur că erau și alții.

M-am gândit că dacă ei pot să facă asta, atunci cu siguranță pot să o fac și eu. O gândire sănătoasă și tipică vârstei de 20 de ani. Așa că am purces și mi-am luat un domeniu gratuit și spațiu pe server la lx.ro. În nici 2 luni cred că îmi depășisem traficul maxim alocat pe lună. Am fost forțat astfel să trec pe nihasa.xhost.ro pentru că oferea mai multă flexibilitate. Am stat acolo câteva luni până când și această nouă casă s-a dovedit insuficientă.

Template-ul de prin 2010 avea foarte multă personalitate iepurească


Prin noiembrie 2005 am trecut pe Blogger unde spre surprinderea voastră pot spune că sunt și acum. Timp de 6 ani am putut să fiu găsit la bunny-power.blogspot.com, ca în 2011 să îmi iau în sfârșit propriul domeniu. Taaaadaaaa!

10 ani, 10 luni și 4 săptămâni mai târziu eu scriu această însemnare. A 2090-a pe un lucru început din lipsa altor preocupări. Lucru care mi-a marcat semnificativ o treime din viață și care nu pare că va dispărea în viitorul apropiat. Aș putea spune că scriu mai des acum.

########

Istorisirea asta este un tag (wow, de când n-am mai primit unul din ăsta) venit de la Adriana care m-a întrebat dacă aș putea să zic în 17 rânduri povestea blogului ăsta. Am încercat și a ieșit doar o mică parte. E bine și așa.

De ce 17? Pentru ca ea îi ajută pe cei de la Proconsul să fie mai prietenoși social media și să marcheze cei 17 ani de existență pe care trupa tocmai îi împlinește și îi aniversează sâmbăta asta pe 7 mai în Berăria H. Felicitări băieți și să beți o bere și din partea mea.

17 ani, 11 ani, wow ce repede trece timpul!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!